Hva er markedsutsiktet for regnskodeksler?

- Sep 05, 2018-


Regnskoomslaget er et nytt produkt som har oppstått de siste årene. Den bruker all-naturlig gummi til å legge til et nytt slitesterkt glidemiddel, kombinert med funksjonen av regngummisko og - sekundære plastskodeksler. Denne typen skostrekk er lettere og mer praktisk enn regngummi-skoene. I regnet og snøværet er skodekselet plassert utenfor skoene, og formålet med vanntetting, slamforebygging og skovern kan oppnås uten å skifte sko. Det er ikke deformert, faller ikke av, og glir ikke utenfor skoene. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler, resirkulerbare, nedbrytbare og gjenbrukbare. Den erstatter miljøpåvirkningen av engangsskodeksler og kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære, lett å rengjøre og lett å rydde opp.

I dag er kontorarbeidere i utgangspunktet slitasje i høy klasse skinnsko. Når kvaliteten på regnsko er påvirket, vil de bli påvirket av degumming og deformasjon. I tillegg er det svært plagsomt for turister å møte regn på veien. Derfor har dette produktet brede markedsutsikter. Det er lett å bære, erstatter manglene på regn støvler og er ikke lett å bære. Det er et must-have-element for bylivet. Det er også det mest effektive skopleiemiddelet for folk som reiser på regnfulle dager eller når de møter nedbør i turistattraksjoner. For deg og din familie, beskytt deg mot regn og bakterier. Vennligst kjøp et regnskodekke så snart som mulig!

Profesjonell regne skostrekk leverandør, Shenzhen Li Deming regntøy produsenter engros alle typer klut sko deksler, engangs sko deksler, etc., kan tilpasses LOGO, gå til Alibaba offisielle nettside for å finne Ming kan velge forsvaret du vil ha Regn støvler !