Hva er materialet i regnjakken?

- Aug 03, 2018-

Raincoats er laget av vanntette materialer som PEVA, PE, PVC, vanntette lag, etc., inkludert (PTFE) vanntette og pustende laminatstoffer. Det er flere og flere materialer og stilarter av moderne regnfrakker, men uansett hvordan du endrer dem, har regnenes natur ikke forandret seg. Det vil si, regndråpene vil raskt samle seg inn i en liten vanndråpe og strømme bort. Dette er regnjakken. Vanntett grunn

Raincoat folding

Regnjakken er flislagt, knappene er festet, de to ermene er foldet til forsiden av magen, hatten er flatt til brystet, og regnjakken er foldet innover på begge sider, og ønsket bredde kan velges. På dette tidspunktet har regnjakken vokst til en strimmelform, og den lange stripen er foldet og brettet, og den er ferdig, vakker og bærbar.

Generelt bestemmes det etter antall og etterspørsel fra kunder. Stoffer, tilbehør, størrelse, utskrift LOGO, etc. er alle knyttet til prisen. Men fordi Lideng raincoat er en prosessanlegg, er det mye mer kostnadseffektiv enn produktene på markedet.

Regnet går uansett, og jeg vil ikke kaste bort noen sjanse til å skape. Da jeg var barn, passerte jeg gjennom regnstøvlene. Da jeg vokste opp, gikk jeg ikke gjennom den. Så jeg så at det er så mange regnjakker og regn støvler at du kan gå ut elegant. Det er fortsatt en overraskelse! Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd spesialiserer seg på regnfrakker i 12 år. Kvaliteten er så god som mulig!