Hva er rideskoomslaget?

- Sep 05, 2018-


Sykkelskodekselet er et profesjonelt skodeksel med en unik design for å røre låsesko, som er forskjellig fra den tradisjonelle skostrekkstrukturen og -funksjonen. Det har til formål å redusere vindmotstand, anti-fouling og varme. Passer for drivere som er ute etter fart

Syklertrekk er hovedsakelig lette og tynne og varme og vanntette. Lys og tynn: Brukes hovedsakelig i Lycra, polyester stoff, god elastisitet, med god anti-fouling og støvtett. Varmt og vanntett: Det er laget av tykt vanntett stoff og har sterk varmevern.

Egenskapene reduserer motstanden, på grunn av bruk av høy elastisk stoff, er det ikke lett å deformere etter strekking, elastikken er rimelig, skoen vil ikke bli pakket for tett, og skooverflaten vil ikke være flat og danner en våken , som ikke vil gjøre noe for rytningen. Hindringer. Med selvlåsing er det to huler på bunnen, og den hule delen har sterk elastisitet. Den kan perfekt passe til ulike road sko og fjellsko, effektivt øke friksjonen og har anti-slip og anti-slip effekt. Anti-fouling og støvtett, det elastiske stoffet har ikke bare god ventilasjon og svetteeffekt, men er også rimelig, og kan også forhindre at smuss og smuss blir urolige. I friluftsliv er det ikke nødvendig å bekymre deg for de fryktelige tingene som små insekter kryper inn i skoene. Det er. Et sklisikkert belte er plassert ved munnen av skodekselet for å holde det nær ankelen. Praktiske glidelåser på baksiden gjør det enkelt for ryttere å sette på og av.

Det anbefales at skostrekkene passer i samsvar med samme stil som rideklær, noe som kan passe godt sammen med dem for å forbedre produktserien og visuelle effekter, slik at rytterne har et komplett og enhetlig utstyr.