Hva slags stoff materiale brukes for regnfrakker, hvordan skille regnfrakker og hudpleie windbreakers regnfrakker er regn-bevis klær laget av vanntett materiale.

- Aug 03, 2018-

Hva slags stoff materiale brukes for regnfrakker, hvordan skille regnfrakker og hudpleie windbreakers

Regnfrakker er regn-bevis klær laget av vanntett materiale. Regnfrakker praktisk vanntett stoffer inkluderer tape, presenning og plast film. Moderne regnfrakk vanntett stoffer ta hensyn til pusteevne, som spesielle nylon og Gore-Tex. pustende regnfrakker hjelpe folk å bære fuktighet fra regnfrakken når de er iført regntett, legge komfort. Så, vet du hva stoff materialer er brukt i regnfrakker? Hvordan skiller du mellom regnfrakker og huden windbreakers?

Polytetrafluoroethylene (PTFE) vanntett og ventilerende laminert stoff er lim for å motta spesielle perler PTFE mikroporøs filmen er kombinert med vanlig stoff av en lamineringen prosessen. Stoffet har utmerket vanntett og ventilerende funksjonen og vindtett og varme. Det er ikke bare har spesielle funksjoner, men har også en rekke praktiske anvendelser, følsom design og mindre forurensning. Strukturelle laminert stoffer av laminert stoffer kan ta på forskjellige strukturelle design og kompositt lag avhengig av ultimate bruk behov. To-lags kompositt kan composited med stoff og godta levende strukturen; Det kan også være Rico og filmen kompositt, akseptere levende overflate strukturen, så lett å feilfri, praktisk for sivile sportsklær og vinterklær. Det tre-lags sammensatt er en kombinasjon av stoff og film med Rico, selv om det føles litt vanskeligere, men det kan forbedre bære motstand og brukes i team kamp uniformer og arbeidskraft verneklær. Det fire lag eller flere lag sammensatt kan legge verktøyet av laminert stoff, som en gass motstand lag, en anti-virus materiale for flytende motstand laget og en infrarød bomull varmeisolasjon materiale. Både ansikt og Rico stoffer skal ha en bestemt tetthet hindre limet i skjuling. For å kontrollere den totale vekten av laminert stoff, bør ansiktet og foring bare akseptere fine denier, Ultrafin jeans polyester eller nylon. I henhold til kravene, kan ansiktet også godta camouflage, flammehemmere, antistatisk, olje og vann frastøtende, lett å fjerne cockroaches, acid og alkali motstandsdyktig stoffer.

Bruk av vanntett og pustende stoff

PTFF vanntett og ventilerende laminert stoff ble først utviklet for produksjon av kjoler og verneklær, og deretter brukt for sportsklær. Produksjon av telt og andre elementer er fortsatt vokser. Luftforsvaret piloter, sjømenn og spesialstyrker er plutselig fall i kroppstemperatur forårsaket av nedsenking i kaldt vann en av de spente faktorene som forårsaker tap. Amerikanske militæret har utpekt vanntett og ventilerende antrekket som en Air Force pilot. Sjøfolk og spesielle riot tannhjul for spesialstyrker som utfører havet, land og luft bevegelser. Denne typen hette gir opptil 2 timers beskyttelse i kaldt vann på 7 grader og er lett og behagelig å bære.

Viktigste dyktighet og funksjonen kravene til militære regnfrakker er utmerket vanntett og pustende funksjoner og lyset vekt. PTFE mikroporøs sammensatte stoffet ikke bare håndterer konflikten mellom luft og vann, men også reduserer vekten av regnfrakken, dermed effektivt redusere belastningen på soldaten.

Brannslukking dresser, nudler godta vevd aramid klut, filmen aksepterer PTFE, Rico godtar warp-strikket aramid strikket stoff og tørr agent er fosfor inneholder polyuretan. Bedre komfort iført klær.

Militære lett telt krever regntett, flammehemmende, anti-aldring, etc., mens PTFE film materialer er resistente mot korrosjon, sterk syre og alkaliske, og motstandsdyktig mot aldring, kunne godta PTFE laminert stoffer.

Soveposen er krevde å bli varme, ventilasjon, lette i vekt, etc. Basert på egenskapene til PTFE mikroporøs film laminert stoff, tolags strukturen er akseptert, det ytterste laget er en nylon fabric og det indre laget er en P-gratis FE film. Denne sovepose brukes uten risiko for hypoksi og Kullosforgiftning.

Fordi PTFE materialet har svært forskjellige kjemiske korrosjonsbeskyttelse og flammehemmende funksjonen og mikroporøs-strukturen av filmen gjør det mer vanntett (flytende) gass permeabilitet, har blitt en aspirasjon materiale for kjernefysiske og kjemiske kledning.

PTFE vanntett og pustende laminert stoffer er ikke bare fornøyd med kaldt, regn, snø, vind og andre dårlige forhold, folk ha sport etterspørselen, men også for folks vanlige overlevelse krav til regnfrakker, sko, etc., med en bred bruk og åpne opp utsiktene.

Forskning på PTFE vanntett og pustende laminert stoffer fokuserer på å redusere kostnadene og gjøre arbeidet med å gjøre stoffet mer lett, komfortabel og mer allsidig.

Regnfrakker og huden strøk kan skilles fra følgende punkter:

1. regnfrakker er regn-bevis klær laget av vanntett materiale. Regnfrakker praktisk vanntett stoffer inkluderer tape, presenning og plast film.

2, huden klær er tatt på kroppen føles ikke, som om kroppen er integrert, super lett og pustende.

3, den viktigste rollen av huden klær solkrem klær er å hindre solkrem klær UV-stråling indirekte effekten er den samme som paraplyen, slik at huden er beskyttet fra solen og svart.

4, rollen regnfrakken er til ly fra vind og regn, det er lys og effektiv og ikke klar. Så lenge regn talent kan bæres.