Hvilken slags regnfrakk skal brukes på en motorsykkel?

- Aug 03, 2018-

Som motorsyklist tror vi ikke at det er veldig lavt å ha regnjakker på regnfulle dager. Det er veldig kult å kjøre i regnet (liten serie er også slik i det siste), men etter noen forkjølelser lærte jeg det. Regnet vil gjemme seg fra regnet, og regnjakken vil ha regnjakke.

Kvaliteten på regnjakkene på markedet og ujevnheten i bruken av regnjakkene som ridder for å velge egne regnjakker? Her er noen innsikt i den lille serien:

Først modelloppløsning regnfrakke variasjon

Fra og med din egen modell er dette en stor tilstand.

1, fordi mange venner har dyp forståelse, kryss-sykkel og buet strålebil (modellen er mindre praktisk) når regnet (stillingen under låret) i utgangspunktet er urbane våt, er skoene også i utgangspunktet fuktighet. Xiaobian initierte brukergruppen for å bruke en splitt-type regnfrakk. Tross alt kan den splittypede regnjakken helt omgjøre hele personen uten å påvirke manipulasjonen. Den kan også bruke den integrerte regnjakken og et par lange vanntette jakker.

2, kan pedalmodellen beskrives som en naturlig, allsidig venn av regnjakken. Tross alt, hvilken form har en viss beskyttelse for underkroppen, som er forskjellig fra ridning av tverr-sykkelen og den buede bjelken.

I tillegg har scooteren en baffel på forsiden og baksiden, pluss en smal og bred kropp, det er ikke lett å bli blåst av vinden etter at regnjakken er satt på, så det er mulig å starte et enkelt enkeltstykke regnjakke.

Det er ikke lurt å sykle en motorsykkel på en regnfull dag uten å ha på seg en regnfrakk.

For det andre, hvilket stoffmateriale og belagt regnfrakk brukes?

Dette avhenger av brukerens valg. Nå er materialet i regnjakken delt inn i tre kategorier, materialet er annerledes, og prisen er forskjellig. Forbrukerne kan kjøpe etter den faktiske situasjonen:

1. Polyvinylklorid (PVC) brukes som materiale: Semi-ferdig plast-regnfrakk som ofte settes utenfor. Denne typen regnfrakk er billig, men det er lett å ødelegge.

2 polyester polyester spinning eller gjennom materialet: stoffets indre overflate er belagt med et lag av PVC vanntett lag, prisen er moderat, ikke lett å ødelegge, er det viktigste materialet for regnfrakker.

3. Polyester silke eller polyester stoff brukes som materiale: stoffets indre overflate er belagt med et vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig PU belegg, som kan oppnå gode vanntette og pustende resultater. Ulempen med denne typen splitt regnjakke er at prisen er relativt dyr.

Prisen på delte regnjakker varierer fra titalls biter til to eller tre hundre biter. Løfterne brukte regnfrakker som enten ble vevd eller polyesterbelagt med PU-belegg. Prisen var relativt høy, men kvaliteten var god og komfortabel.

Til slutt, saker som krever spesiell oppmerksomhet

På grunn av klimaendringer og værendringer i motorsykkelkjøring, kan det regne og møte netter. Derfor anbefaler Xiaobian sterkt å bruke regnfrakker med reflekterende striper og velge den størrelsen som passer deg for å beskytte deg mot regnet. Oppnå maksimal beskyttelse mot grensene. Når det gjelder størrelsen, valgte jeg å bruke en regnfrakk som er en størrelse større enn mine egne klær. Dette er mer beskyttende og mer fleksibelt.