Hvilken type skostrekk passer for sommeren?

- Sep 03, 2018-Skovertrekk er et produkt vi ofte bruker. Hvis vi jobber i et støvfritt miljø, er slike skostrekk enda viktigere. Så hvordan skal vi håndtere slike ting og hvordan å gjøre valg? La oss starte med de mest grunnleggende spørsmålene for å diskutere hva slags skostrekk skal brukes på sommeren.

Når vi går inn i vårt eget rom, setter vi på tøfler. Men det vi burde vite er at det under noen spesielle omstendigheter er vanskelig for oss å garantere at alle er erstattet med tøfler. Så i dette tilfellet trenger vi å forberede noen skostrekk. Det er nå om sommeren, været er varmt, skoene dekkes på, føttene er ikke varmere, hvem kan få det! Ja, dette er veldig riktig, fordi vi bør være oppmerksom på noen problemer når du kjøper dette produktet:

1. Vær oppmerksom på pustevennligheten på skodekselet. Om sommeren er været varmt. For å sikre komfort, må vi velge de pustende skodekslene når du velger skostrekk. Non-woven sko dekker er vårt beste valg for tiden.

2. Enkel å bruke. Hvis en gjest besøker, vil det være plagsomt å gå til skostrekk når du kommer inn i døren. Kanskje gjestenes hjerte er litt ulykkelig på dette tidspunktet, så vi har bedre en automatisk skostrekkemaskin eller en veldig lett å bruke skodeksel på. Verten og gjest er komfortable.

3. Miljøhygiene. Formålet med å bruke skodekselet er å holde huset rent, men etter å ha opprettholdt husets hygiene, blir miljøet utenfor huset ødelagt. Alle vet at når de besøker gjestene, vil de ta av skodekslene når de forlater, og de vil bli kastet bort etter at de har tatt av (unntatt ikke-engasjerbare skodeksler), da blir dekkene søppel. Derfor, når du velger skostrekk, bør du velge skodekselet som er laget av miljøvennlige materialer så mye som mulig. I tillegg skal en søppelkasse plasseres ved døren til huset for å gjøre det lettere for kunden å håndtere skodekselet etter å ha tatt av.

Basert på disse spørsmålene, bør vi velge et ikke-vevd skodeksel. Den er laget av høykvalitets ikke-vevd materiale og har egenskapene til luftgjennomtrengelighet, filtrerbarhet, vannabsorpsjon, vannmotstand, fleksibilitet, ikke-distraksjon, god håndfølelse, mykhet, lyshet, elastisitet og elastisitet, så det er svært egnet til sommerbruk.