Hva slags sko dekke bør jeg bruke antistatisk steder?

- Sep 03, 2018-Når du arbeider i et statisk sted, er det viktig å beskytte føttene. Noen mennesker føler at statisk elektrisitet ikke forårsaker alvorlige skader til føttene. Faktisk er denne ideen galt, fordi hvis det tjener over tid, skaden blir tydelig. Vanlige sko er ikke veldig effektiv i anti-statisk eller kald-bevis og kraftig. I operasjon, er det hovedsakelig beskyttet av anti-statisk skoovertrekk.

Disponibel sko dekke er kraftig for å hindre statisk elektrisitet, og er svært godt egnet for operatøren å bruke når du arbeider. Det kan hindre statisk stimulering av føttene under operasjonen, slik at føttene er i en god sikkerhetsmiljø. Mange vet ikke hvor mye statisk elektrisitet vondt kroppen. Liten statisk elektrisitet kan bare forårsake litt prikking, men hvis det er en statisk statisk miljø, huden vil bli brent, og i alvorlige tilfeller, vil dypere skade og noen ganger føre til hjerte-og karsykdommer.

Antistatisk disponibel sko dekke kan være isolert fra statisk elektrisitet. Designen er basert på sikkerhet. Antistatisk design av skoen dekselet kan enkelt og effektivt frigi statisk elektrisitet av kroppen, slik at operatørens kropp ikke påvirkes av statisk elektrisitet.

Generelt, ikke bare har forhindre statisk elektrisitet, men det er også veldig varmt, fordi den ledende tapen brukes kan ha antistatiske effekt.

For noen spesielle felt, for eksempel elektronikkbransjen, LCD produksjon, farmasøytiske produkter produksjon, halvleder industri, magnetiske hodet produksjon, chip produksjon, optikk, wafere og andre produksjon områder som krever ESD og rensing karakterer, må en antistatisk sko dekke. Ikke bare for ansatte i sitt eget selskap, men enda viktigere, for kunder som kommer på besøk selskapet, kan du alltid lar kundene endre skoene? På denne tiden, hvis det er et par antistatiske sko dekker for kunder, vil det være mer praktisk og følelsen for kunder vil være forskjellig. Kanskje er denne liten detalj en av faktorene som vil hjelpe deg å handle.

Noen mennesker kan si at jeg bruker en isolert sko dekke og jeg trenger noen antistatisk skoovertrekk. faktisk ikke. Antistatisk Sko dekke har en svak ledende funksjon, slik at statisk-statisk antistatiske sko akkumulert på menneskekroppen kan innføres i bakken. Isolert skoene er laget av en elektrisk ikke-ledende isolasjonsmateriale og sko brukes til å isolere person fra jorden, slik at selv om personen er i kontakt med elektrisk dirigent, det er ingen tilfeldighet at elektrisk strøm passerer gjennom kroppen. Stedet hvor den antistatiske sko brukes skal være en antistatisk etasje, og stedet hvor den ledende sko brukes skal være en elektrisk ledende etasje. Luften er tørr om vinteren i Nord-regionen, og det er lett å samle statisk elektrisitet på folk. Bruk anti-statisk sko kan hindre folk blir utsatt for statisk elektrisitet. Isolert sko brukes bare til å reparere elektrikere på jobb for å redusere risikoen for elektrisk støt.

Derfor er det svært nødvendig å sette på en antistatisk sko dekke i et antistatisk sted.