Hva skal jeg gjøre når jeg møter en skyldig bil under en regnstorm?

- Aug 03, 2018-

Ifølge statistikken har stormene og flomene siden 31. juni forårsaket 381 700 mennesker i 19 distrikter og fylker i byen som skal berøres. To mennesker ble drept av katastrofen, to personer ble tapt og 9080 mennesker ble overført til krisen. Det var 890 hus, og den totale indirekte økonomien mistet 749 millioner yuan.


Nylig har tunge regner i Sør-Kina fortsatt, og noen områder vil bli påført. Her, redaktøren av Nai Geyou reflekterende klær, minner offentligheten om at når de interne lammene oppstår, bør det tas personlige forholdsregler. Spesielt når vann samler seg i huset, bør strømforsyningen blokkeres i sanntid for å forhindre elektrisk støt og skade, og for å sikre sikkerheten til personalet.


Så, hva om vi er skyldig i å kjøre på en regnfull dag?


Kjøring på tunge regnværsdager bør unngå områder og veiseksjoner hvor vannet er lett å samle seg. Allmennheten bør forstå steder der vann er lett å samle seg og bevege seg rundt for ikke å oppleve trafikkork eller dødbrann forårsaket av akkumulert vann. Kjørere bør unngå arbeidets rushtid på kvelden og nøye vurdere nattreiseringsplanen. Fortsatt regnskurklimaet, den underjordiske parkeringsplassen kan oversvømmes, så vær spesielt oppmerksom.


Når bilen synker i vannet, er det nødvendig å riste vinduet og slå alle lysene på som et nødsignal. Hvis døren ikke åpner, er det nødvendig å dekke personen inne i bilen over vannet. Når vannet når haken, vil vanntrykket utenfor bilen være lavere. På denne tiden, åpne døren og ta et dypt pust for å svømme på vannet. Hvis du ikke kan åpne døren, kan du smadre glasset og klatre utover. Når flykte, kan passasjerene være involvert i hverandre, slik at de ikke lukker døren og unngår å vaske folk bort.


Ovennevnte situasjon må være noe vi ikke vil møte. Så, hvordan å unngå skyld når du kjører?


Vannet i veien er huk. Av og til blokkerer dregene regnet på begge sider av veien, og det grunnrike regnvannet kan ikke raskt komme inn i den underjordiske rørledningen. Vedlikeholdspersonalet til kommunal dreneringsrørledning vil akseptere den midlertidige metoden for å åpne regnvannet for å akselerere dreneringen i henhold til den aktuelle situasjonen. Vær oppmerksom på om regnvannet på begge sider av veien kan overføres for å unngå trafikkulykker under kjøreprosessen.


De lavtliggende boligområdene i innbyggerne kan akseptere "liten innhylling" -metoden, som å bygge vegger, arrangere vannbeholdere ved portene, og utstyrt med små pumper. Elektriske uttak, brytere etc. i bunnen av beboerne skal flyttes til et trygt sted mer enn 1 meter over bakken. Når det akkumulerte vannet har gått inn i huset, bør strømforsyningen blokkeres i sanntid for å forhindre elektrisk støt og skade.


Hvis du kjører bil, kan du sykle. I løpet av regnstormen, bare ikke gå ut. Du kan omgå det alvorlige vannet og gå i vannet for å se det og hindre at det faller i gropen og gropen. Innbyggere som bor i bungalower bør sjekke huset og reparere taket før regntiden. Se opp for fjellstråler når du reiser i fjellet. Når oppstrømsvannet plutselig blir overskyet og vannstanden stiger raskt, må spesiell oppmerksomhet betales!


I tillegg er Nai Ge You Xiaobian som et profesjonelt merke av utendørs beskyttelsesdrakt påminnelse for brede nettbrukere at når du kjører eller sykler om natten, bare bære et sett med regnfrakker med reflekterende striper på veien for å være kritisk eller midlertidig på vei. Det kan spille en veldig god advarselsbeskyttelse når den er forankret!