Når du kommer til huset, la dem ha en sko dekke, eller er det bedre å sette på en tøffel?

- Sep 04, 2018-


Stedet i landet er stor, hver gang det er gjest å være gjest, etter å gå bort, jeg må gjøre en stor jobb, og jeg er så sliten at jeg har en ryggsmerter. Så jeg ønsker å kjøpe mer tøfler tilbake, slik at når gjestene kommer, de kan byttes. Jeg er imidlertid redd for at gjestene skal føle bekymring og bekymre deg at noen mennesker har fotsopp. Nabolaget sa at kjøpe tøfler ikke er så godt som å kjøpe en sko dekke. Så jeg var fanget, vet jeg ikke hvis jeg vil kjøpe den slags bra, vurderer at noen mennesker ikke liker å bringe en sko dekke og siste to har kjøpt noen, slik at kundene har en flere valg.

Sko dekke sko dekke, også kjent som skoen coveret, er en vanlig dustproof beskyttende enhet hensyn til kunden uten å ta av skoene og oppnå miljøforurensning. Ifølge materialet, disponibel sko dekke, ikke-vevde sko dekke, CPE sko dekke, sko dekke, antistatiske sko dekke, fløyel sko dekke, regn sko dekke, sklisikre skoen dekker.

Engangs plast sko dekke, dette sko dekke er veldig praktisk å bruke, eliminerer bryet med å ta av skoene og iført sko, og prisen er billig, men noen er ikke miljøvennlig.

Klut skoovertrekk, klut skoovertrekk er laget av en rekke stoffer, det kan gjenbrukes, lett å rengjøre, er et godt valg for hjem.

Bruk av skoen dekselet er enkel og praktisk, og det er ikke nødvendig direkte fjerne skoen dekselet, slik at de som har svett føttene kan unngå forlegenhet skyldes endre skoene, og også unngå infeksjon av fotsopp. Siden jeg kjøpte det sko dekselet, endres jeg bevisst sko dekke etter ankomsten. Hygiene hus har ikke være så grundig. Det er praktisk for gjester og praktisk også for meg. Jeg kjøpte en sko dekke. Det er egentlig to fluer i ett slag.