Hvor er regnet skoen dekker wholesale i Enping?

- Sep 04, 2018-

Enping byen ligger sørvest i Guangdong-provinsen og tilhører regionen Perleflodens Delta. Det er krysset av Guangdong, Guangdong og vestlige. Nordøst er Kaiping City, Sørøst er Taishan City, i sørvest og vest er Yangdong fylke og Yangchun City, nordvest ligger Xinxing County og Sør står overfor store Sørkinahavet. Kysten er 21 kilometer lang. Enping City er et subtropisk monsunen Maritimt klima med kort vintre og korte somre, kjølige vintre og kjølige somre, rikelig sol, rikelig med nedbør, åpenbare tørre og våte sesonger, gjennomsnittlig temperatur på 23 ° C, årlige gjennomsnittlige frost periode 1.5 dager, maksimalt 8 dager, år den gjennomsnittlige nedbøren er 2348 mm og regntiden er hovedsakelig fra April til September, regnskap for 85.5% av den årlige nedbørsmengden.

Nå er Enping i høy insidens perioden regn. For gjeldende arbeiderklassen er det ikke en god Vær for regnvær. Det er bedre for regnbeskyttelse. En paraply og regnfrakk kan brukes, men hva med føttene? Jeg tror på i dette været, mange arbeider familier velger slitasje tøfler når de går ut, og deretter gå til selskapet og sette på sandaler, sko og sportsko. Men er dette svært plagsom. Jeg må ha et par sko til å ha et par. I tillegg er iført et par tøfler i regnfulle dager, det definitivt ikke bra å gå, er det lett å våt buksene.

Siden produsenten oppfunnet og produsert regn-bevis sko dekke, har det brakt oss mye av bekvemmelighet. Det er liten i størrelse, sammenleggbar og lettere. Det er en liten ting. Det kan settes i en pose med en liten pose. . Det er også praktisk å bruke. Når du bruker den, kan du ta den ut direkte fra posen og direkte sette det på. Dette sko dekke kan gjenbrukes. Etter hver bruk, kan det settes og rengjort.