Hvor er regnfrakkens engrosfabrikk i Shenzhen?

- Aug 02, 2018-


Shenzhen Li Deming Factory er en fabrikk som spesialiserer seg på FoU, produksjon og salg av regnfrakker. Adressen ligger i Jinxing Industrial Park, Huachang Road, Dalang Street, Longhua New District, Shenzhen. Det ble etablert i 2006 og har sterke FoU-investeringer og produksjonsegenskaper. Det er også en sterk virksomhet i 1688 og en virksomhet av troverdig i 11 år. Velkommen alle til å besøke fabrikken for å skape en bedre fremtid


Raincoats er regntette klær laget av vanntett stoff. Vanntette stoffer for regnfrakker inkluderer tape, presenning og plastfilm. Moderne regnjakke vanntette stoffer fokuserer på åndbarhet, ofte brukt som spesiell nylon. Pustende regnjakker hjelper folk å bære fuktighet fra regnjakken når de har regn, økende komfort.

Poncho er et produkt som er utvidet av en regnfrakk. Det er et regnsikkert plagg av vanntett stoff. Den er åpen og har ingen ermer. Vanntette stoffer til ponchos inkluderer tape, presenning og plastfilm. Moderne poncho vanntette stoffer fokuserer på åndbarhet, for eksempel spesiell nylon og Gore-Tex. Pustende regnjakker hjelper folk å bære fuktighet fra regnjakken når de har regn, økende komfort.

I tradisjonell forstand er ponchoen løs, har personlighet, er mer komfortabel enn den tradisjonelle regnjakken, og er elsket av mange klatrere.