Hvor er sikkerheten til elektriske regnfrakker?

- Aug 03, 2018-

Publikum vet at sykling i regnværsdager er veldig risikabelt. Regn vil avskrekke vårt syn på veien, noe som gjør at vi ikke klarer å se klare veiforhold når vi kjører. Dette øker vanskeligheten til folk som reiser i regnværsdager og gjør folk trygge. Ikke garantert. Deretter skal vi introdusere en elektrisk bilsikkerhetsjakke til offentligheten. La oss ta en titt på hva slags sikkerhet han har.

Den elektriske regnjakken vil ikke bli blåst opp av vinden når den brukes. Når menneskekroppen eller hodet roterer, vil kappen ikke dekke øynene og påvirke utsikten. Sykkel regnjakken består av en frakk og et deksel. Kappen og dekselet er integrert i hodet og nakken. Midtdekselet er forsynt med en erme på begge sider av skulderen. Ermen er lik den lange ermet av de populære klærne. . Forsiden av hetten er plassert på sykkelens håndtrykk og har to stikkontakter som bare er størrelsen på håndsettet. For å få en bedre regnpåvirkning i ansiktet når epidemien utvikler seg, kan en ducktunge plasseres på pelsen på pelsen, som ligner ekkolungen i solhatten, som kan være laget av plastplater. For å forhindre at regnjakken på toppen av frakken strekker seg til ansiktet, dannes en konveks ribbeform ved kappens åpning, slik at regnvannet strømmer langs siden av ribben.

For å gjøre kappen mer følsom for hodets rotasjon, er to spenner, for eksempel en stropp eller en spenne, anordnet på begge sider av haken på kapphetten. Fest stroppen eller knappen når du bruker.

Den nyopprettede elektriske regnjakken har fluorescerende markeringer på baksiden av plaggdekselet på forsiden av brystet eller på ermene for å varsle andre kjøretøy når du kjører om natten for å unngå at det oppstår en bilulykke.

Utseendet til elektriske regnjakker gjør at folk føler seg mer komfortable på regnværsdager, og beskytter folk mot vind og regn, samtidig som de gir komfort og sikkerhet. En slik regnfrakk, jeg vil at den offentlige byen vil ha den.

Bookmark denne artikkelen | Kopier denne siden adresse | Topp (0) | Trinn på (0) | Mer industrinyheter

Forrige: Hvor mye koster regnfrakkregnbuksen?