Hvor er skodekket solgt utenfor skoene i Yanling County for å unngå å fargelegge tregulvet?

- Sep 04, 2018-


I Yanling County vet jeg ikke hvor det er skostrekk, hovedsakelig skostrekkene som er plassert utenfor skoene for å unngå å fargelegge tregulvet.


Hvis den brukes i hjemmet, er det bedre å kjøpe engangsskodekselet. Det ser ut til at Haier Home Appliances City har samme service som skostrekk på kundens hjem. Mange supermarkeder selger den.

Yanling County i Hunan-provinsen er tilknyttet Zhuzhou. Den ligger i sørøst for Hunan-provinsen, den midterste delen av Luojing Mountain Range, og vest for Jinggang Mountain. Den styrer 5 byer i Xiayang Town, Qidu Town, Shidu Town, Shuikou Town og Luyuan Town, og Longxi Township og Ceyuan Township. Det er 4 townships i Xia Village Township og Boat Township, og Yao Village Township i Nakamura. Det totale arealet er mer enn 2000 kvadratkilometer, og den totale befolkningen er over 200.000. Det er det fredelige stedet for forfederen til den kinesiske nasjonen, Shennong, og var en gang kulten til Yandi Shennong. Stedet har Yandi Mausoleum, som er kjent som Shenzhous første grav. Det er mer enn 50 kilometer bredt fra øst til vest og mer enn 50 kilometer langt fra nord til sør.

Hvis du vil finne en skoforhandler eller produsent, kan du gå til Xiayang Town for å se at noen fabrikker i Xiayang Town kan være laget av klutsko.