Hvor er engros av skostrekk i Yangjiang?

- Sep 05, 2018-Yangjiang, en kommune under jurisdiksjonen i Guangdong-provinsen, er en bydel som er godkjent av statsrådet i februar 1988. Det ligger på sørvestkysten av Guangdong-provinsen, nær Pearl River Delta og vest for Guangdong-provinsen . Det er en kjent turist kystby i Kina. Den har æren til en trygg by, den beste øko-turisme byen, en nasjonal hageby og en kinesisk drageby. Det er kjent som hjembyen til det sørlige landet drage i sør av Weifang.

Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd er en profesjonell FoU, produksjon og salg foretak. Forretningsområdet omfatter hovedsakelig PE-materiale regnfrakker, skodeksler og dusjkapsler; PVC regnfrakker, sko deksler, dusj caps, FVA og PEVA materialer. Raincoats, plast og ikke-vevd relaterte produkter, samt en rekke sko dekker, produktene selger godt i innenlandske og utenlandske markeder, eksport til EU, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og andre markeder.

Skoomslaget er førstevalg for skodekselet. Selskapet har produsert skostrekk i mer enn ti år. Den har rik produksjonserfaring, nye stiler, komfortable stoffer, glidesko, broderi og LOGO, og ulike stoffer. Det er alltid en som passer for deg, og kan også tilpasses etter kundens behov. Velkommen nye og gamle kunder til å spørre eller komme til fabrikken for å forhandle.