Hvor er engros av skostrekk i Zhanjiang?

- Sep 04, 2018-

Zhanjiang, tidligere kjent som "Guangzhou Bay", ellers kjent som "Gangcheng City", er en prefektur-nivå by under jurisdiksjonen i Guangdong-provinsen. Den ligger på Leizhou-halvøya, den sørligste spissen av fastlandet Kina. Det ligger i krysset mellom de tre provinsene Guangdong og Guangxi, og Sør-Kinahavet over Qiongzhou-stredet og Hainan. Provinsen vender mot hverandre, vender mot Beibu-bukten i vest, støttet av sørvest og koblet til Maoming City i øst.

Skoomslaget, som også kalles skodekselet, er en vanlig støvtett beskyttelsesanordning for brukernes bekvemmelighet uten å ta av seg skoene og oppnå miljøforurensning. I følge materialet er det: ikke-vevde skodeksler, CPE-skostrekk, klutskodeksler og anti-sko. Statisk skostrekk, fløyelsskodeksel, regnskodeksel, sklisikring

Shenzhen Lideming Technology Co, Ltd er en profesjonell FoU, produksjon og salg av sko dekker. Produktene selges i innenlandske og utenlandske markeder og eksporteres til EU, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og andre markeder. Fabrikken aksepterer OEM-bestillinger og kan være basert på kunder. Kravene, produktdesign og prøvebehandling, du er velkommen til å besøke og forhandle! Og for å opprettholde prinsippet om gjensidig nytte, vil vår fabrikkpersonell gjerne hjelpe deg!