Hvilke stoff av regnfrakk er giftig? Noen regnfrakker vil avgi en lukt av stinkende gummi, som vil forårsake svimmelhet.

- Aug 02, 2018-


Kanskje kjøpe du en regnfrakk inneholder en stor PVC. Polyvinylklorid (PVC) er en gelé gjennomsiktig plast regnfrakk som du ofte ser utenfor. Denne regnfrakk er billig, men lett å bryte. Nylon pluss polyvinylklorid er et lag av PVC vanntett laget overflatebehandling av nylon stoff. Prisen er moderat og det er ikke lett å bli skadet. Det er de viktigste materielle for regnfrakker.

PVC, polyvinylklorid, etc. er ofte brukt i regnfrakker, bygging materialer, plast filmer, plast bokser, etc. Utmerket plastisitet og lav pris, så det er svært vanlig å bruke. Det kan bare varme opp til 81 ° C. Det er lett å produsere dårlig materialer ved høye temperaturer. Det er sjelden brukt i mat som emballerer. Det er vanskelig å rengjøre og rester. Ikke resirkulere. Ikke kjøp hvis du drikker. .

Regnfrakker som inneholder PVC og PVC vil ha en innvirkning på barnets helse. Det anbefales ikke å bruke dem. Hvis du kjøper en regnfrakk, kjøpe et merke bedre, slik at det kan være slitt lenge uten skade for menneskekroppen.

Det er også viktig å merke seg at når regnfrakken er brukt opp, er det best å tørke den med en tørr klut og tørk den naturlig på et kjølig sted. Ikke utsettes for solen; Når rengjøring regnfrakken, ikke knuse, slik at PVC og nylon kluten vil være fjernet, forårsaker luft å trenge gjennom. Skummende.