Hvilke fabrikk i Changsha Wangcheng kan motta ordrer for latex skoovertrekk

- Sep 04, 2018-

Jeg er i Changsha Wangcheng er det flere ordrer for latex skoovertrekk. Jeg vet ikke hvilke fabrikk i Changsha Wangcheng kan produsere fabrikker?


Changsha Wangcheng distriktet ligger nord i provinsen, øst for Changsha County, Sør for Changsha City, vest til Ningxiang, nord til Xiangyin og Miluo by, med et samlet areal på nesten 1000 kvadratkilometer. Wangcheng er det eneste fylket i provinsen som er integrert i Changsha, Zhuzhou og Xiangtan urbane byområdene kjerneområde. Den gamle byen er Jingchu, som er kjent som Changsha County. Den passerer gjennom Yuan, Ming og Qing dynastiene. Fylket tilhører Changsha og Shanhua. Definere Gaotangling Street, Yujiapo Street, Liaojiaping Street, Jinshanqiao Street, Dingziwan Street, Baishazhou Street, Dazehu Street, Moon Island Street, Golden Garden Street, Shutangshan Street, 10 Street kontorer, 10 byer, 1 township.


Wangcheng er veldig stor, det er også noen industrielle områdene rundt, det er definitivt ordrer for latex skoovertrekk, kan du gå til Baidu søke Changsha Wangcheng skofabrikk dekselet.