Hvilken er en engangs sko deksel?

- Sep 05, 2018-

Hvilken er en engangs sko deksel? Xiaobian er her i dag for å fortelle deg hvilken en er engangs skodeksel.


Det Lunar New Year kommer, og det er fortsatt en måned å gå gjennom nyttår. Mange familier har begynt å flytte nyttårsaften, og familien har begynt å være hygienisk. De vakre og lyse tingene som gjør hjemmet er alle glade. Alle i det nye året skal reise, gå til familie og venner for å besøke nyttår, og noen kommer til huset ditt for å feire nyttår. Mange ganger vil det medføre et problem for familien. Hjemmet hygiene er bare rent. Hvis du går til slektninger i det kinesiske nyttåret, blir du skitten på gulvet. Noen kan føle at det er godt å bli skitten når det er skittent. . Men noen ganger går skoene på mange skitne ting, går på gulvet, det er vanskelig å trekke ren, hva skal jeg gjøre? Det spiller ingen rolle, Xiaobian forteller deg hva du skal gjøre, bruk bare vår engangsskodeksel. Bare bytt paret før du kommer inn i døren. Det er enkelt, uanstrengt, tidkrevende, ikke føler deg flau. Nå bruker mange familier dette. Praktisk og enkel å bruke, rimelig, du kan også anbefale det til dine kjære.


En annen er at noen ganger er det ikke mange besøkende hjemme, men de må bytte tøfler, og tøfler er ikke nok. De trenger fortsatt mye plass til å lagre. Nå vil Xiaobian anbefale en annen, et fløyelssko deksel for praktisk lagring. Den har en liten plass og kan brettes og klemmes. Det er en flanellskodeksel som er veldig egnet for innendørs bruk. Det er billig og rimelig, og det er varmt. Når du kommer til huset, vil du bruke en flannel sko dekke, klut tøfler eller noe, nå er det ute!


Lide Ming skostrekk fabrikk direkte salg av ulike sko dekker produkter, god kvalitet og lav pris, 12 års profesjonell produksjon erfaring, vi hilsen velkommen nye og gamle kunder å komme til å kjøpe!