Hvilken er bedre for engangsskodeksler og hjemmelagde skodeksler?

- Sep 03, 2018-Med utviklingen av samfunnet og forbedringen av det økonomiske nivået, blir folks krav til livet høyere og høyere. Spesielt for helseproblemer i sitt levende miljø. For å holde huset rent, når du kommer til gjestene, liker alle å gi gjestene et par skodeksler. Så er det hjemmelagde skostrekket godt, eller er det godt å kjøpe engangs skodeksel?

Hjemmelagde skostrekk og en skostrekk kan ikke si hvilken som er bedre enn hvilken som helst, de har sine egne fordeler.

Den selvlagde skodekselet er et økonomisk, miljøvennlig og gjenbrukbart skostrekk. Det koster ikke mye. Hvis hjemmet har den beste kluten, kan fargen være rikeligere. Skoomslaget kan være mer personlig. Blomsterklæren er laget av kvinner, den blanke klutsklæren er laget av menns stil, kvinnens stil kan gjøres litt mindre, menns type kan gjøres litt større, må i hovedsak kjøpe litt gummibånd for å sy. Skoomslagets stil er å kutte av gummibånddelen av engangs plastskodekselet kjøpt i supermarkedet, og det vil bli funnet at det er en rektangulær form, og den kan kappes i henhold til rektangulær form, men En del av gummibåndet som er avskåret, frigjøres. De som har litt syvkunnskaper, bør kunne gjøre det selv, og til slutt sette gummibåndet inn i det, helt fint. Problemet er at denne skodekselet tar tid å rengjøre.

Et skostrekk er vanligvis laget av PE, PVC eller klut. Det er lett å bruke, bredt i applikasjonsområdet, forskjellig i materiale, og har forskjellige funksjoner. Det kan være glidende, antistatisk og støvtett. Dessuten er prisen mye billigere enn den ikke-engangs skoen, og håndteringen er praktisk, spesielt den ikke-vevde skostrekk, som kan bli naturlig nedbrytet.

Xiaobian foreslo at hvis du kommer til gjesten hjemme, kan du bære en hjemmelaget skodeksel og ha på deg en engangs skostrekk (relativt vakker). Det som er viktigere er at vi ikke trenger å vaske det ^ _ ^ ......