Som er bedre for skoovertrekk og tøfler når kunder besøker?

- Sep 03, 2018-

I hverdagen, men det er få mennesker iført tøfler, men nå er det noen par tøfler i familien, og det er ikke bare enkel og rask å slitasje tøfler hjemme, men enda viktigere, vil det ikke beis gulvet, så det er nødvendig å ha tøflene hjem. brukt til. Hvis gjesten besøker, er det for gjestene å bære tøfler eller en sko dekke? I dag sa Xiaobian dette til alle.

Når du besøker, enten det er å endre tøfler eller skoen dekker, er hensikten å holde huset rent. La oss se på hvilken av to er bedre.

Først bekvemmelighet

Når du besøker, er stemningen hyggelig. Når du endrer sko når du går inn døren, synes at det er noe mer i ditt hjerte. Skoen dekselet er mer praktisk enn tøffelen cover. Det er lett å spare tid.

Andre, enten det er hygieniske

Det er forstått at i mange familier, den ikke er utstyrt med et par tøfler for hvert medlem. Spesielt når gjestene kommer til huset hjemme, kan de gi et par tøfler til gjestene. Dette er en vanlig praksis. Familien blander tøfler og sprer seg lett inkludert blemmer og dip. De sår og skjellete keratinization er tilstrekkelig.

Når folk er sosialt samvær, de er lett infisert av bading, pedikyr, etc.; Når de kommer hjem, kan de også passere den fotbad, tøfler og blandet klær til andre, spesielt når de er blandet med tøfler. Den største anledningen.

Derfor minner de relevante allmennheten som tøflene hjemme bør være merket og gjort for personlig bruk, spesielt om sommeren og tøflene bør rengjøres og desinfiseres regelmessig. Når du kommer til huset, trenger du ikke å endre din skoene. Du kan dele en sko dekke til gjesten og sette skoen. Dette er bra for både verten og kunden.

Fra dette synspunkt, når gjestene besøk, er det best å endre sko dekke for gjestene.