Hvilke regnfrakk er for barnet ditt?

- Jul 16, 2018-

Regntiden kommer igjen. Har du klargjort barn regnfrakker for barna? Ser på regnfull himmelen, ønsker de å spille i regnet! Gi barn en regnfrakk for barn og la dem ha det gøy i regn! Barna er glade og ha noe hva? Viktigere enn dette! La oss se på hvilke regnfrakk er riktig for barnet ditt?

1. ruffled kort regntøy, designeren er dekket med fine blomster på løs klærne. Hvis du bruker det til å gå i regnet, er regndråpene som vanne blomstene, viser en livlig side og la folks humør det vil også være hyggelig. Og iført på babyen, livlig og aktiv, de vil gjøre dette regnfrakk mer levende.

2 polka-dot lang regntøy, hvis du føler at virkningen av kort regnfrakker vil mangle, har vi også en lang rekke regnfrakker. Selv den grå fargen er den viktigste fargen av kroppen, men de rosa prikkene er strødd på den, virker det som regnfrakken er usedvanlig søt. Og A-type kroppen regnet å spredt langs regnfrakken. Denne utformingen hindrer føttene fra å bli våt av regn. Tenk om din lille princess var slik en polka-dot regnfrakk på seg svart regn støvler og fots i regnet med en liten paraply. Hva et flott bilde.

3, kappe-type super lange regntøy, hvis dette ikke kan oppfyller dine krav, Kapp-type super lange regnfrakken tiltrekker seg oppmerksomhet med sin lengde fordel. Fordelene med lengde er denne regnfrakk hovedsakelig en søt kappe, som kan gjøre regnfrakken mer perfekt. Hvis barnet har på seg slike en regnfrakk, vil mødre ikke lenger trenger å bekymre deg at han vil bli gjennomvåt regn.

Slike regnfrakker ikke bare gjenspeiler effekten av regn forebygging, men er heller ikke gammeldags. De viser at trenden overalt. Det er et klokt trekk å legge en barn regnfrakk til babyen. Jeg tror barnet vil like det også!