hvilken reflekterende solskygge i Shenzhen gjør det bra, kostnadseffektivt

- Aug 17, 2018-


Shenzhen sanitær reflekterende regnfrakk produsenter rapportert. Nylig, mange venner ber om en reflekterende regnfrakk for å kjøpe og føle seg trygge. Det er faktisk veldig enkelt å spørre ham. Publikum kan først se på produktene på nettstedet vårt. Hvis du er i tvil, vennligst send oss en beskjed når som helst.

Nå, mens landene stadig bryter ned sine trafikk sikkerhetsprodukter, betaler de mer oppmerksomhet til komfort og eleganse av reflekterende materialer. Ikke bare materialets substrat er variert, men også briljansen utføres fra en enkelt sølv aske til utstrålingen av kanten, gul, grønn og blå.

Det er spesielt verdt å nevne at den reflekterende blekk som inneholder glassplater med høy brytningsindeks, er trykt på omverdenen og kan skrives ut på antrekket. Fargen på reflekterende blekk og stoffet justeres for å ligge nær substratets farge, og dagtid og vanlige klær er ikke. Ulike, men når det er lys om natten, vises mønsteret umiddelbart. Denne typen antrekk er en kombinasjon av mote, eleganse og sikkerhet, og det har blitt en ny hær i antrekkindustrien.

Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd er en høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på produksjon og salg av ulike reflekterende materialer. Det er et selskap som integrerer vitenskapelig forskning, utvikling, produksjon, salg og service.

Produkter dekker reflekterende stoffer, reflekterende termiske folier, flammehemmende reflekterende stoffer, reflekterende strekkstoffer, reflekterende ferdige produkter, reflekterende seler og andre personlige sikkerhetsbeskyttelseskategorier; advarselstriangel, kroppsreflekterende markering, super sterk, høy styrke, engineering-grade, reklame-grade Kategorien trafiksikkerhetsbeskyttelse som reflekterende film for bilnummerplater.