Hvilket skostrekk er mer egnet til ski?

- Sep 03, 2018-For skiløpere spiller en god skostrekk en viktig rolle i opplevelsen og sikkerheten til ski. Så hvilken skodekke å velge har blitt et bra sted for skiløpere. I dag sier Xiao Bian hvilket skostrekk som er bedre med belteskodeksel og en skopdeksel.

Skoomslaget er koblet mellom brettet og skoen. Den nederste kanten på skodekselet er festet på bordet. Når den er glatt, kan skoen glides på toppen. Skoomslaget har også størrelsen. Xiaobian foreslo å kjøpe skoene først, og deretter holde skoene for å prøve skodekslene, slik at de ikke vil kjøpe de uegnet skostrekkene.

Strap-in-binding Enkelt sagt er det et skostrekk som bringer en slipsstrimmel. Du må feste skoen når du bruker den. Innstramming er en bandfri en. Skoomslaget kan settes på direkte ved å trappe på det, noe som er veldig praktisk.

I de senere årene har bindingsbindingen vært populær, selv om den tradisjonelle innbindingsbindingen er fortsatt den vanlige, men det er praktisk å innføre bindingen. Blir mange favoritter, noen produsenter av snowboards har gått inn i utviklingen og Fremstilling av trinn-inn binding, som har forbedret ytelsen til trinn-inn binding. For noen mennesker er det vanskelig å velge bindings-eller bindingsbind. Innstramming er absolutt bedre enn banding. Slip-in-bindingen er praktisk, men mange tror at innbindingsbindingen glir bedre enn trinnbindingen. La oss se på fordelene sine. Ulemper: innbinding og innfesting.

Fordelene ved å treffe bindingen: raskt og enkelt - du kan begynne å glide når du går på den.

Sko er vanskeligere: Noen tror at en hardere sko er bedre fordi kontrollpanelet har en raskere overgang fra side til side.

Ulemper ved inntrengning:

Skoene er harde: de er ubehagelige å bære, anklene er vanskelige å bøye, og det er vanskelig å spille stunts.

Mindre valg: Inngående bindingssko og skodeksler er parret. Hvis du bytter sko, må du bytte dem med skodekslene. Produsenter er ikke så gode som band-i bindinger. Mer

Dyrt: Generelt er innbindingsbindingen dyrere enn innbindingsbindingen.

Fordelene ved innbinding i bånd: skoene og skodekselet er tregere og langsommere å velge. Hvis du velger mer, kan du velge riktig sko, og du kan endre skodekselet uten å skifte sko selv. Når brettet er glatt, trenger du ikke å fjerne skodekselet, du kan endre det direkte.

Billig

Ulemper ved innbinding i båndet

Feil: Hver gang du er ferdig med taubanen, ta deg tid til å binde beltet

Praktisk å bære en skostrekk er et salgsargument for inntrengende binding, men så langt bruker de fleste skiløpere, som profesjonelle skiløpere, innbinding. Mange produsenter gjør det samme målet som en strap-in bindende glatt. For forbrukerne vil det bli flere valg i fremtiden.