Hvorfor folk velger regn-bevis skoovertrekk og gi opp sine regn støvler?

- Sep 03, 2018-

I dag, er regn støvler som alle bærer når de er unge ikke populær. Men det er fortsatt mange kjøper slike regn støvler, er regn støvler gradvis vises i folks øyne. Så hvorfor kan regn sko dekke erstatte regn støvler, og la folk liker det? Følgende små serien vil presentere noen punkter som referanse.

Første, vakre. Utseendet på tradisjonelle regn støvler synes ikke å endre mye, og figuren er nesten det samme. Gjøre mer er at det over mønsteret kan endres. Regn sko dekke ser vakrere og har mange varianter i farger. Støvlene av regn sko dekke varierer med folks preferanser og valg.

Andre, komfortable. Når tradisjonelle regn støvler er slitt lenge, de vil være svært ubehagelig og føttene er liggende å svette og smak. Men regnet skoen dekker vil ikke være som dette, fordi det er plassert på utsiden av din sko, så det har ingen innvirkning på føttene.

Tredje vil det ikke være riper. Når tradisjonelle regn støvler er slitt, hvis de ikke er merket, er de ripete og lekkasje. Imidlertid regn-bevis sko dekke Ripesikker og generelt lekker ikke.

Fjerde, anti-skli. Når tradisjonelle regn støvler går, hvis du ikke betaler oppmerksomhet, er det lett å skli. Men er regnet skoen dekker laget av en spesiell materiale - gummi, så det er veldig sklisikre.

5. Når regn-bevis sko dekke er slitt, er et tau på den. Derfor er det mulig å forhindre regn inn skoene. Det er mye bedre enn tradisjonelle støvler.

Det er mange fordeler av regn sko dekselet. Forstår du det første?