Hvorfor vil du ha en sikkerhet regnfrakk på sykkelen din? Se hvordan britene er foreskrevet.

- Aug 03, 2018-Hvis du ofte ser britiske filmer eller TV-programmer, vil du ofte finne at på gatene i London, hjelmer iført sikkerhet hjelm og nydelig vester kan bli tenkt på som merkelig: "ikke sykle, bruke den. Er bevæpnet alt? Er det en motorsykkel tur?


Faktisk mener Li Deming trygt regnfrakk redaktør at dette er ikke for mote, men for sikkerhet. På den annen side, er dette også knyttet til lokale kjøreforhold og politikk i Storbritannia.


Det er ingen spesielle ikke-motoriserte baner i Storbritannia. Trafikk loven fastslår også at sykler kan ikke kjøres på fortauet, og kan bare være "krysset" på motorveien. Gatene i Storbritannia er relativt smale. Delen trafikk er på venstre side av busway (britiske bilen kjører til venstre). En sykkel kjøre området tegnes med en gul linje. Bredde forskjellen er kun går gjennom en sykkel. For sikkerhet krever delen trafikk syklister å gjøre følgende to ting:


Rytteren må først ha en reflekterende vest. Vinteren England, knebøy er mindre enn 4 o'clock i mørket, og en vest som gjenspeiler bilens lys er svært nødvendig. Hvis rytteren ikke bære en reflekterende vest og trafikken er ikke målt, kompenserer ikke forsikringsselskapet. Riding reflekterende hesten er laget av et lag av reflekterende klut. Det er ingen thinness. Så lenge størrelsen er forskjellige, kan det brukes utenfor vår, sommer, høst og vinter. Barn kan kjøpe en liten vest for slitasje. I dag, flere og flere syklister har også reflekterende tape på sine ankler, og målet er å minne natten biler å betale oppmerksomhet.


For det andre, sjekk hvis bilen er fullført før du går på veien. Spesielt er lys og klokkene relativt liten. Om natten, det britiske sykkel blå frontlykter og røde baklys er slukket, og bilen i begge retninger kan være merket langt unna.


Så dette, kan du tenke på den. Våre veier igjen av motorvogner og ikke-motorkjøretøyer. Det spiller ingen rolle om du ikke ha dem. Her, Li Deming NEGU redaktør ønsker å snakke om min personlig forståelse, som en vanlig kontorarbeider, Xiaobian er også å sykle til jobb, i vinter (slik som nå) mer enn fem om morgenen i mørket, på vei til jobb sykling alltid tenker at det ikke er trygt. Det er ikke at noen er ridning en bil retrograd. Det er at du ikke kan se noe på veien.


På denne tiden, hvis du setter på en reflekterende vest og vest, du vil bli fremmet med mye "synlighet". Dette er tilfelle mange ganger. Det er ikke at andre er fristet til å slå, men han virkelig har ingen glimt. Derfor fastsette britiske myndigheter ovenfor at det er vitenskapelig nødvendig å ha en sikkerhet regnfrakk for sykling.