Hvorfor bringer du ikke en engangs regnfrakk til maraton på søndag?

- Jul 03, 2018-

"I går var regnet fortløpende, og denne dagen var tåket, allerede i høst, fortsatt som våren varm. Hvilken morgen." I går morges klokka 6:02, ja, hvis du bruker et ord for å beskrive gårsdagens vær, kanskje "tvetydig "er den mest hensiktsmessige.
Siden tidlig i går morges har Hangzhou vært tåkete. Med tynne regnfilamenter, i en tåkete vanndamp, er minimums synlighet i byområdet om morgenen bare 300 meter.
I dag er helgen, veien har vært relativt overbelastet, vanntåke for å "legge til kaos", alle skal være forsiktige med kjøring, vei, vær oppmerksom på sikkerheten.
La oss snakke om regn. Siden det store regnet kom ut fra ingensteds forrige dag, syntes regnet ikke å stoppe for en stund.

PVC adult raincoat.jpg Å se helgen og regnet hver dag, det er egentlig ikke en hyggelig ting, spesielt denne søndag, vil den årlige Hangzhou International Marathon bli holdt i West Lake.

Det virker sannsynlig at det vil regne på søndag. Enten du går til et spill eller ser på et spill, bør en rekke regneforebyggende tiltak utarbeides tidlig.
En venn av meg, som meldte seg til årets maraton, var litt frustrert da han hørte i går at det skulle regne, men han sa til meg online: "Du kan minne om noen av dine løpekompisene. Spesielt i dette maratonparet løp, hjemmebane spillere, er det best å ta med en engangs regnfrakk.
Lette og tynne engangs regnfrakker, kan være regn, men også mot kulde, i oppvarmingsøvelsen, selv begynte å løpe, du kan bære på kroppen, til du løper, kroppen er varm, og deretter ta av.
I tillegg vil jeg gjerne dele med deg en enkel spøk: "Q: Hva hvis det regner når du kjører maraton? A: Det regner. Det er ikke lett. Rask bare raskere."
Å ha en god helg. Hvis du går til maraton, ønsker jeg deg alt det beste.