Hvorfor er PVC regn sko dekke populær?

- Sep 03, 2018-Det er ikke mange som vet om PVC regn skoovertrekk. Dette er et produkt som har dukket opp i de siste årene. Dens hovedproduksjonen materiale er PVC, som har god miljøbestemt prestasjon, flott utseende, enkel og praktisk bruk, så det er veldig populært. Forbrukere elsker det. Lenge før utseendet av PVC regn skoovertrekk brukte folk plast skoovertrekk, som er mye brukt på grunn av deres åpenbare fordelene.

Det viktigste materialet som brukes i PVC regn skoovertrekk er PVC, som har god slitasje motstand og anti-skli egenskaper. Den kombinerer funksjonene til regn gummi sko og plast skoovertrekk. PVC regntett sko dekke og regn gummi sko er lettere og mer praktisk. Regnværsdag, er sko dekke plassert på utsiden av skoen, som kan redusere trøbbelet av skiftende sko og har en god vanntett effekt. Form av PVC regn sko dekke endres ikke, og har lang levetid.

Sammenlignet med plast skoovertrekk, PVC regn skoovertrekk er holdbare og kan resirkuleres, for å unngå miljøforurensning skyldes degradering. Det er ingen regionale restriksjoner på bruk av PVC regn-bevis skoovertrekk. Den kan brukes innendørs og utendørs, og rengjøring er også veldig praktisk.

Det er nettopp fordi fordelene med PVC regn sko dekker er åpenbare, så de er likt av folket, og denne industrien utvikler raskt.