Hvorfor bruke en sikkerhet sklisikre sko dekke?

- Sep 05, 2018-

Med utviklingen av industri og handel, yrkesmessig farer øker helse beskyttelse arbeid blir mer og mer viktig, og skade har blitt andre morderen av helse. Samtidig, mer og mer foten skadene blir mer alvorlig, og foten skadene blir mer alvorlig, som: smashing, faller, slipping, brenning, splattering ødelagte elementer, torner av skarpe gjenstander. Skader, samt elektriske støt og elektrostatiske støt, blir stadig hyppigere. Derfor, avhengig av forskjellen i arbeidsforhold er det viktig å velge å bruke en passende sikkerhet sklisikre sko dekke (slip-bevis sko).

Ifølge det relevante avdelinger er skade andre hovedfaktoren i dannelsen av en arbeidsrelatert ulykke, regnskap for ca 13%. DROPS, knivstikk og gli er de viktigste årsakene til fot skade ulykker, og om lag 17% av forhindrede ulykker har skjedd. I Kina, antall tilfeller av våt gli i de siste årene var 5.065 millioner, og erstatning var så høy som mer enn 280 millioner yuan, andre bare til skade ulykken forårsaket av førsteklasses motorkjøretøy. Ifølge statistikk fra Helsedepartementet, sykehusinnleggelse data som frakturer og forstuinger er 35% av totalen, og antallet tilfeller av uførhet og død er økende år for år.

 

Ved brannfarlig og eksplosive forhold, av kroppen overflaten kostnader akkumuleres og forårsaker en eksplosjon; på 220V forårsaker power frekvensen kondensator enheten elektrisk støt på grunn av statisk elektrisitet.

Elektrisk støt

Når elektrisk støt oppstår, flyter strømmen i bakken gjennom menneskekroppen gjennom kontaktpunktet, forårsake uopprettelig skade personen.

slip

Kan forårsake alvorlig falls, blåmerker og død.

Kjemi

Kjemisk flytende spruting kan forårsake brannsår og forfall av huden av foten.

andre

Høy temperatur burns, lav temperatur frostskader, ankel forstuing, etc.

 

Dermed er det viktig å ha en sikkerhet sklisikre sko dekke på arbeidsplassen. Li Deming anti-skli sko dekker har blitt regnet av bedriftseieren. Kostnadene ved å tilby et par sikkerhet anti-skli sko dekker for arbeidstakere er bare rundt 100 yuan per person, som kan redusere arbeidsulykker ved 20%, og lagre de relevante medisinske utgiftene. Sanntid er enda mer imponerende.