Vinter vår ridesko deksel er mer varm og praktisk vanntett - motorsykler bør utarbeide en kopi

- Sep 04, 2018-


På vinter og vår, på grunn av det kalde været, er mange ryttere som elsker å ri, dvale i gyllenbassenget, men noen ryttere liker å sykle overalt på den kalde vinden. Hvordan løse det kalde problemet? Her er noen anbefalte skoomslag for alle!


Den såkalte rideskoomslaget refererer til det profesjonelle skosikringsverktøyet som låser skoen under ridningsprosessen. Sammenlignet med den generelle skostrekk har den forskjellig struktur og funksjon, noe som effektivt reduserer vindmotstanden og anti-fouling. For varme og andre formål, er det hovedsakelig brukt i sykling.Rideskoene er lette og tynne, og de er varme og vanntette. Den tynne og lette typen bruker generelt Lycra og polyester stoffer, som ikke bare har god elastisitet, men har også meget god forurensning og støvtett ytelse. Den varme og vanntette typen bruker tykke vanntette stoffmaterialer, og varmen er veldig sterk. Se på personlige hobbyer.


For de som er redd for kaldt ridning, vil de komme til Lie for å kjøpe noen ridesko deksler, vær varm og vindtett, og la skoene holde seg unna frostskadelige problemer!