Med en skostrekk på gulltoalett? Magisk bruk av skostrekk

- Sep 03, 2018-Nylig har Hongkongs høyteknologiske gull latriner blitt rømt fra verden. Det er rapportert at denne verdifulle luksus latrine er laget av 380 kilo gull, koster HK $ 38 millioner, og dyrebare diamanter og naturlige juveler og mer enn 6000 perler i toilettet. For å favorisere gull latrine, passasjerer som er praktisk å latrine trenger å bruke en sko deksel for å hindre riper den gyldne gulvet. Mange netizens står overfor de kostbare latrines som har spyttet ut "det er ikke for plagsomt å ta med en skostrekk til den siste latrine." (25. juni Hebei Dynamic Network)

Guld latrine, koster 38 millioner Hong Kong dollar, så stor skala, storskala konstruksjon av latrine er sikker på å tiltrekke seg mange offentlige øyne. For å oppmuntre til oppmuntring, oppmuntring, oppmuntring, oppmuntring, og tiltrekning av turister, har Hongkongs turismeindustri gjort oppstyr om latrine: så lenge tilbehør er over 3000 yuan, kan du gå til "Golden latrine" som er verdt 38 millioner yuan og verden. En gang er fristen 3 minutter. I samsvar med forventningene til arrangørene, vil denne "Golden Laughing" bli et nytt hot spot for turisme i Hong Kong etter en stor publisitet og varm diskusjon. Det vil bringe 500.000 til 700.000 omsetning til selskapet hver dag.

La oss ikke si at Fanbos brukere møter de irrelevante ordene "golden" og "lao toilet" og danner et "golden latrine" ord, som er et spyt på sin luksus og anvendelighet. Og relatert til det dynamiske klikket, hjemmesiden, søkrangeringen, etc., er det vellykket. Så tenk på det, gull latrine, så hvordan er det?

For tiden har sosial sikkerhet gjort turismeindustrien voksen og utviklet, og den har også økt konkurransen i reiselivsnæringen. Praktisk reise forberedelse gir folk flere valg om reiser. Et tusen Hamlet har tusen finaler. Hver by velger den riktige personen og nyter reisepreparasjonen av byen. Det er ikke lenger begrenset til Hong Kong og Macao. Innenriks, utenlandsk, ørken, øy, gruppe, fri reise, ren tur, Shopping er ikke annerledes. Den "gyldne latrine", et stort arbeid, lyktes i å inspirere mesterne. Etter prosessen lærte vi i det minste at den ligger i Minle Street, Kowloon, Hong Kong. I hvert fall vil noen av adressene bli oppdaget til bestemte tider. Så lenge tilbehør er over 3000 yuan, kan vi gå til "gull" verdt HK $ 38 millioner. Latrins bekvemmelighet er fortsatt en levedyktig ide.

Så ventet, kan dette store oppstyret med å bryte den kostbare tolladressemarkedsføringen ikke hjelpe, men si at det er veldig hardt arbeid. Mens det tiltrekker seg passasjerer fra grensen, Hong Kong, Sør-Asia og enda mer til Hong Kong, har det også akselerert veksten i Hongkongs lokale turisme. Selv i de ulike indikatorene som shopping, lek og folks levebrød, kan vi ikke unngå å overbevise dem. Den høye beslutningsgrunnlaget er vanskelig. (klær sko netto, Li Deming)