Zhang Jie kinesiske nyttår har brukt mer enn 300 skodeksler

- Sep 03, 2018-

Rent arbeid anbefales, for mange plastskodeksler, ikke miljøvennlige

Klikk her for å se alle bildene

Plastskodeksler spredt

"Du ser, disse mer enn ti skodeksler blir" kassert ". På vårfestivalen har familien min" brekkende sedler "med mer enn 200 skodeksler. Selv de rene arbeidstakere i samfunnet lo og sa at dette er for miljøvennlig ." Etter at Zhang Jie, som var i 85. etasje i Datian Bay i Yuzhong-distriktet, separerte gjestene, så han på haugen av plastskodeksler som passerte døren.

Under den syv-dagers ferie på vårfestet brukte Zhang Jie sin familie hjemme. Familiens New Year's Eve-gruppe var også i sitt hjem. Hver dag kom venner og familie inn og ut, og mengden plastskovertrekk økte drastisk. "Spesielt kjøpte 5 pakker med 500 skodeksler før festivalen. I går tok jeg ved et uhell inn en inventar. Effekten skremte meg. Det er bare mindre enn 300 skodeksler." Zhang Jie sa, selvfølgelig, det finnes tøfler hjemme, men først er tallet ikke nok. For det andre er mange kunder for plagsomme å ta av seg skoene, eller de er redd for å være smittet av sykdommen. Derfor er de vant til å monopolisere engangs plastskodeksler når de kommer inn i huset.

Zhang Jie sa at etter de første fem dagene i årets første år forlot mer enn et dusin studenter sine hjem og kastet et stort antall skodeksler på gangen. Neste dag renset samfunnet og smilte og dro til døren for å ringe: "Dette for noen dager siden, de sko dekker du brukte hjemme ble kastet rundt, kanskje ett eller to hundre meter, for miljøvennlig." Zhang Jie måtte sette en plastkurv ved døren for å samle plastskoene som passasjerene tok av etter å ha forlatt. sett. "Plastskodeksler er ikke miljøvennlige, men hvis det ikke er eksklusivt, er det egentlig ikke praktisk for meg." For plast sko dekker, Zhang Jie kan sies å elske og hate.