En kvinne som krysser regnjakken uten regnfrakk som venter på det røde lyset

- Aug 03, 2018-En netizers kjøreskriver tok videoen: Ved krysset av et trafikklys hadde regnværet ikke regnbukse. Batteribilen ventet på det røde lyset i krysset mellom kvinnene. Regnet var drenket og det var ikke rødt lys. Plutselig var det en berøring.


Dette er en manifestasjon av sterk lovsansvar, ansvarlig for en livsholdning over ens eget liv, og også et uttrykk for å være ansvarlig for andre. På grunn av det store regnet er veiene på veiene ikke gode. Spesielt på steder der de røde gatelysene er konsentrert, kan det store regnet gi folk en følelse av haster. Hvis du går til det røde lyset på dette tidspunktet, er det lett å ha en ulykke. Selv om det ikke er noen ulykke ved dette veikrysset, kan neste krysset, neste krysset, garantere at lykkegudinnen alltid vil stå på din side?


Netizens likte det og roste skjønnheten i batteriet.


Noen latterliggjorde: video driveren bryr seg bare om videoen og vet ikke hvordan å sende en regnfrakk.


Noen reagerte seriøst: Er det verdig ros? ? Er dette ikke normalt? Fortsatt ikke vet hvordan å sende en regnfrakk? Har du en regnfrakk i bilen din? Paraplyer er ikke nødvendigvis der. Dessuten er det skadelig å sende en paraply under tungt regn.


Skal du ikke finne et sted for ly fra regnet på dette tidspunktet?