Sklisikring

- May 02, 2018-

Sklisikring er et nytt produkt. Den bruker hele naturgummi til å legge til nye slitesterke materialer, kombinert med regngummi sko og sekundær plastskodeksjonsfunksjon. Denne typen skohylle er lettere og mer praktisk enn regngummi sko. I regnet og snøen, ikke skoen kondom utenfor skoene, ikke skifte sko, du kan oppnå vanntett, slam-bevis, beskytte formålet med sko. Den er ikke deformert, faller ikke av, går ikke ut av skoen. enn engangs plastskodeksel holdbar, resirkulerbar, biologisk nedbrytbar, kan gjenbrukes, erstatning av engangsskodeksel på miljøpåvirkning av innendørs og utendørs kan brukes.

Samtidig er det lett å bære, lett å rengjøre, lett å rengjøre. Mange av arbeidstakere har høyverdig skinnsko, kvaliteten på skoene vil bli påvirket når regnet, og noen ganger vil bli degumming deformasjon; Det er også vanskelig for turister å møte regn på turen.

Så dette produktet har et bredt markedsperspektiv. Vakker mote, lett å bære, ikke bare løse den tradisjonelle patten klumpete vanskelig å bære problemer, og sminke for engangs skomuffen er ikke slitesterk, slitesterk defekt, er folk i regntiden eller i turistattraksjonene Tu Yu regn når det mest effektive fottøyet leverer. For deg og din familie, uten regn og bakterier, vennligst skynd deg og kjøp gummistøvlene!