Chimelong badeland regnfrakk

- Aug 02, 2018-

Været i Guangdong har begynt å varme opp sakte i mai. I Guangzhou, der den gjennomsnittlige temperaturen er over 30 grader, er sommeren mest triste sesongen, bo hjemme og blåser. Viften vil også være svetting konstant, blåser klimaanlegg, og det er lett å få aircondition sykdom. Det er den mest forfriskende å gå ut for å spille med vann i slik dag.

I 2017's nye vannsesongen, vil vi fortsette å gi besøkende med forfriskende dykkerutstyr og ungdommelig vannet show. I tillegg til den store "heatport" av nytt utstyr importert fra USA, i det nye året, oppgraderer Chimelong Waterpark den opprinnelige dag viser til en storslagen fest, med et dyktig team av vann pelsjegere. Ledende vann Vis partiet er å tenne lidenskapen til turister! Samtidig, som verdens mest populære utendørs oppvarmet vannpark, er de alle-parkene vannparken Chimelong varmt vann, samt topp ti varmt vann massasje bassengene i hele parken.

Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd spesialisert i R&D, produksjon og salg av regnfrakker for mer enn ti eller tjue år. Produktene selges i innenlandske og utenlandske markeder. Produktene er utmerket, kvaliteten er god, prisen er rimelig, og den daglige produksjonen når 30.000 eller så. Mange store lekeplasser i Kina har samarbeid. Din tilfredshet er vår drivkraft. Shenzhen Li Deming teknologi er verdig samarbeid. Du er verdig besittelse av Shenzhen Lideming regnfrakk. Velkommen nye kunder for å spørre eller komme til fabrikken å forhandle.