Exo Chongqing Konsert er vanskelig å finne en Trader Billettselger Opptatt Selger Raincoats Opptatt Selger Billetter

- Jul 04, 2018-

Exo Chongqing-konserten var vanskelig å finne, og kjøpmennene var opptatt av å selge regnfrakker og selge billetter. Det olympiske idrettssenteret er fullt av folk, fordi den koreanske konserten i den koreanske gruppen EXO synger. Som en populær kombinasjon har EXO blitt sjenert etterspurt av fans. Fans som hovedsakelig er medlem av jentene i tenårene, henter ikke bare flyet om morgenen, men kommer også til det olympiske sportssenteret tidlig på ettermiddagen.

double cycling raincoat.jpg

Chongqing Evening News reporter kjøpte billetter fra den "gule kveg" for å komme inn på stadion. Før konserten startet, var regnet ikke for lite. Plaststolene i friluft var allerede våte. Tilhengerne brydde seg ikke om å sitte i regnfrakk og chatte spenket. .

Tid: 16:05

Da reporteren gikk ut av Yuanjiagang lysstasjon, hadde regnet allerede startet. Det var fem regnfrakker på fotgjengerbroen. Reporteren lærte at regnjakken solgte for 5 yuan, og handelsmannen sa at det ikke er tillatt å spille en paraply, det vil blokkere andre fra å se på showet, og det er riktig å kjøpe en regnfrakk. I tillegg selger også lette pinner, håndvesker, mat og drikkevarer, etc. En handelsmann fortalte journalister at hun kom til boder klokka 10 om morgenen.