Mote Lang Raincoat Acceptance Standard Two: Søm Standard:

- May 21, 2018-

1.      Linjer: smal og jevn, ingen hoppeåler, ingen flotasjonslinjer, og 5 masker ved inngangs- og utgangsmål, ikke mindre enn 12 nåler per 4 cm. Rettlinjen er rett, den buede linjen er glatt, bredden på den dobbelte linjen holdes på 0,5 cm, og sømmen er tett innpakket uten å avsløre børstet. Trådhodet kan ikke være lengre enn 0,5 cm, og det er mindre og kortere.
2. Hattlegeme: Dobbel nålesøm krever justering av innkommende og utgående nålematerialer; Ulike kategorier sendes til selene etter behov, og nummeret på varene er tilpasset.
3. Hue: Glatt sy i henhold til formlinjens størrelse, midtpunkt til midtpunkt, buet slank; Den grove trimmen er på plass, flip til kanten, og hold jevn; Bestem antall caps før og etter hver batch, og informer hattenarbeidere i henhold til antall matchende elementer.

4. Sy dekselet: I henhold til sorten, antall varer klart før og etter dekselet på antall kluter, å brette klut sying; Del antall venstre og høyre frontmasker, og legg maskeposisjonen til venstre og høyre foran og bak masker til 2 cm lateral 1 cm. Den fremre masken dekker modermasken, den andre siden er den offentlige masken, og følgende er modermasken. Ovenstående er den offentlige masken; Dekk de fire sidene på plass og skriv lastnummeret.
5. Legg på lue: Hettens midtpunkt er midtpunktet på baksiden av regnjakken. Side hjørne materiale: Bredden på side hjørnet materiale ikke overstiger 0,5 cm, og overskudd skal beskjæres.
6. Den første siden: Sy på dekslet i henhold til sorten og fraktnummeret, skiller mellom venstre og høyre, og syr dekslet i kluten; Sy på forsiden ved hjelp av grove linjer, skriv omgående navnet på varene for å informere den neste prosessen.

7. Tilbake side: Finn den tilsvarende baksiden, dekslet klut, lue og inntasting etter rekkevidde og fraktnummer.
8. Ryggsider: Ikke skrå sømmer, inverterte sømmer, midtpunkter til midtpunkter, og knapphull kaller kriterier. Trim resten av baksiden.
9. Luftstang: Linjen går ikke over trykklinjen. Hver regnjakke syr 2 luftstenger og importerer og eksporterer 5 masker.
10. Lys film: Sy den tilhørende filmen i henhold til fabrikkens regler.
11. Kaninør: Ikke sy, ikke sy, bredden på de to sidene skal være jevn. Linjen danner et rektangel med en bredde på 4 og.
12. Refleksbånd / advarselstape: skille mellom positiv og negativ reflekterende forsiden opp; Ikke sy, ikke sy.
13. Renslighet: Ingen forurensning, ingen oljeflett, trim sidekluten uten kant.
14. Sying av ulike deler til venstre, opp og ned, frem og tilbake, innenfor og utenfor retningen, kan ikke gjøres