Gratis 3000 stykker regnfrakk fra Mulan Grassland

- Nov 02, 2018-

(Reporter Wang Dongfang korrespondent Lu Ming) På morgenen den 6. flyttet Jiangcheng tungt regn, og det var en varm hjerte-scene i Mulan-gresset i Huangpi District: personalet på det naturskjønne stedet distribuerte regnfrakker gratis til turister .

Klokka 7:34 om morgenen utstedte Huanghua District Meteorological Observatory en blå vind advarsel. Det forventes at det vil være en 7-9 vind i Huanghua District i de neste 3 timene, ledsaget av lyn. Etter å ha mottatt advarselen, tok Mulan-gressplattformen 20.000 regnfrakker fra lageret og var klar til å holde turisterne fra vind og regn. "Det naturskjønne stedet åpnet klokka 8:00 om morgenen, og det var tungt regn på det naturskjønne stedet rundt 8:40. På den tiden var det rundt 1200 turister i det naturskjønne stedet. "Den ansvarlige for Mulan-gresset sa.

"Det er ikke veldig praktisk for regntunge dager, men den omhyggelige servicen i det naturskjønne området gir meg et godt humør." Fru Chen, som bor i Hanyang, uttrykte sin takknemlighet. Fra kl 12 er 3 000 regnfrakker fordelt gratis i Mulan Grassland Scenic Area