Guangdong Provincial Quality Supervision Station undersøker styringen av Raincoat Safety Production Standardization

- Aug 03, 2018-


Den 23.-24. Juni ble en gruppe på 11 personer fra Guangdong Provincial Safety Production Quality Supervision Station ledet av stasjonærleder Liu Yongzhong for å komme til vårt kontor for å undersøke den avanserte lederopplevelsen av Shenzhens sikkerhetsproduksjons standardiseringsarbeid. Direktør Zhang Zhengchun, nestleder Li Changmin, sjefingeniør Lu Ke og alle ansatte i Engineering Safety Supervision Office deltok i diskusjonen.

På vegne av provinsbyrået utvekslet assisterende direktør Li Changmin taler om ledelsen av fabrikksikkerhetsproduksjonsstandardisering i Shenzhen, og utarbeidet rammen, generell oversikt og prinsipp om å håndtere den nasjonale industriens tekniske spesifikasjoner og prosedyrer. I tillegg til lederopplevelsen av sikkerhetsfremmende produksjon av regnfrakker i vår by, utlyste etterforskningsgruppen takknemlighet for Shenzhens ledende posisjon i sikkerhetsstyringsstandardiseringen av regnbuksfabrikker i landet.

I henhold til inspeksjonsteamets krav fulgte Lu Kes sjefingeniør personlig inspeksjonsgruppen og dro til Dongguan og andre regnfrakkfabrikker for undersøkelser på stedet. Lederne i Guangdong Provincial Station har utført egne brannøvelser og evakuert massene og andre aktiviteter. De har fullstendig bekreftet de avanserte og avanserte sikkerhets- og miljøledelseskonseptene til andre regntrekkfabrikanter som Shenzhen Li Deming Company. Ming selskapet ledere og konstruksjon enterprise management personell gjennomført grundig diskusjoner og utvekslinger. Inspeksjonsteamet Liu sa at det er nødvendig å bringe Shenzhens gode ledelseserfaring og praksis i sikkerhetsproduksjonsstandardiseringskonstruksjon, avanserte sikkerhets- og miljøbeskyttelseskonsepter til Guangxi, og spre seg til hver produsent.