Hvordan er Raincoat Market i Qingyuan?

- Aug 02, 2018-

Jeg er en Qingyuan person. Jeg har vandret i Shenzhen i flere år. Nylig vil jeg gå tilbake til min hjemby for å utvikle seg. Jeg er i markedet for regnfrakker og skodeksler. Jeg vil finne en fasade for engros. Jeg vet ikke hvordan denne linjen er i Qingyuan. Kan det gjøres?

Qingyuan, en prefektur-nivå by under jurisdiksjonen Guangdong-provinsen, Kina. Etablert 7. januar 1988 med godkjenning av statsrådet, ligger den sentrale delen av Guangdong-provinsen, den midterste og nedre delen av Beijiang-elven, ved siden av Shaoguan City i nord og nordøst, Guangzhou i sørøst og sør, Foshan i sør, og Zhaoqing City i vest. Det er den største prefektur-nivå byen i Guangdong-provinsen. Nyt lokal lovkraft.

Utviklingen av Qingyuan de siste årene er ganske bra. Både eiendoms- og reiselivsnæringen er veldig varmt. Drift og varme kilder er også veldig kjent. Og det er svært nær Guangzhou, og regnet er veldig rikelig hele året. Derfor, under slike utmerkede forhold, tror jeg personlig at regnfrakk, regnstøvler og skodekker er ganske lovende.