Huang Guochangs undersøkelse av katastrofen fortsatte uten paraplyer og regnfrakker. The Netizens Satirized "viser liker å spille"

- Aug 02, 2018-


Kina Taiwan Network 4 juni Ifølge Taiwans "East Sen News Cloud" rapporterte at regnstasjonen slo gatene på rad, og katastrofer fortsatte overalt. "Tidenes kraft" Huang Guochang støttet ikke paraplyer eller regnfrakker, men fikk hele kroppen til å bli våt. Wang Xinyi, medlem av Kuomintang Taipei City Council, sa: "Hvordan kan folk som selger paraplyer og regnjakker overleve?" "Sjø selvmord kan ikke løse problemet."

På bildet hadde Huang Guochang en skjorte og brukte ikke regnutstyr. Hele kroppen var våt, men folkene på siden holdt paraplyer, noe som gjorde at netizens spurte "showet" og "spilte mye". Huang Guochang svarte det fordi det var bare en paraply i bilen, det var ingen støtte. Men etter den andre dagen uten paraplyundersøkelsen var nettobarnene sint, Huang Guochang gikk til valgkretsen den 3. og brukte fortsatt ikke regnutstyr, ingen paraplyer, ingen regnfrakker, bare lignende tursko, full av gjørme, og deretter netizen.

Wang Xinyi satiriserer på Facebook. "Under et slikt regn så jeg bare gudinnenes hår og skjorter er bare litt våte. Det er virkelig et show. I tillegg har Taiwan-myndighetene" Transportminister "He Chendan lovet at maskinen ikke lenger vil være Flooding, men å bryte makt, sa også at "det ikke lekker vann er flom", "Hvordan overlever folk som vil gjøre lekkasjerforebyggende arbeid? "Bare takket være Huang Guochang og Han Chendan, to store skuespillere under regnskogen," lek moro av fargestoffer, underholdende og lidelse! "" (Kina Taiwan Net Li Ning)