I regnstormen sendte en elektrisk bilinnehaver i Changsha en regnfrakk til pliktpolisen.

- Jul 04, 2018-

Under regnskogen kjørte en politimann regnet midt på veien for å lede trafikken. En elektrisk bilinnehaver tok en regnfrakk og ga den til ham. Den 19. juni oppnådde en gruppe bilder med navnet "Police Brothers and Umbrellas" oppmerksomhet på Internett. Vennskapet mellom fremmede og politimenn i regnfrakkene gjorde at nettoperatøren føler seg beveget. Reflective lady raincoat.jpg

Netizens fotograferte publikum for å sende regnfrakker til politiet

Netizen "visigo.taoba" delte sin egen gate scene i Daxiang.com. Han sa at da han var under tungt regn den 19., sto han foran vinduet og fant en rød figur som kjørte en elektrisk bil direkte til midtpunktet av krysset og stoppet ved politiet. Jeg trodde at eieren overtrådte trafikkreglene. Hvem vet at eieren åpnet regnjakken og tok ut en pakke og ga den til politiet. Netizen sa at politiet fikk en titt etter å ha mottatt pakken og fortsatte sitt arbeid. Etter at trafikken var jevn, gikk politimannen stille til siden av veien for å åpne pakken. "Jeg skjønte at det var en regnfrakke, en regnfrakk som de vanlige menneskene ikke hadde noen kryss med ham." Netizen sa at han ble flyttet da han så denne scenen.

Den 20. juni lærte reporteren fra Changsha Trafikkpolitiets Detachment at regntjenesten på bildet var Liu Yujie, skvadronen til Furong trafikkpolitis brigade. Klokka 4 på ettermiddagen den 20., etter å ha mottatt et samtal fra en kollega, visste Liu Yujie at bildene av seg selv og den elektriske bileieren hadde blitt videresendt mange ganger på Internett.

Liu Yujie introduserte at han er 23 år i år og har allerede vært politimann i 2 år. På morgenen den 19., på grunn av mangel på arbeidskraft, var han opprinnelig lettet for å hjelpe kjøretøyene som passerer gjennom fakkelveien på North Station Road.

"Da jeg gikk, var regnet veldig lite, så jeg hadde ikke regnjakke. Da jeg var på jobb, fikk jeg plutselig et stort regn." Liu Yijie husket at det var for sent å få en regnfrakk, og synligheten i det store regnet var lavt, og kjøretøyene var mer utsatt for ulykker eller overbelastning. Mer trenger å bli guidet på veien.

Akkurat som Liu Yujie var kommandør av trafikk, kjørte en elektrisk bil plutselig over til ham. Eieren snakket ikke, og trakk en pakke fra regnfrakk til Liu Weijie.

Den mest bevegelige er at publikum forstår trafikkpolisarbeidet.

"Jeg ble virkelig berørt på den tiden, jeg visste ikke borgeren, han kjente meg ikke. Det passerte for å se at jeg ikke hadde en paraply. Jeg kom over og ga meg regnfrakk og jeg var redd for det. " Liu sa at den elektriske bilen eier er en. En mann, fordi han hadde på seg regnfrakk og så på ansiktet, så han det ikke veldig tydelig. Kanskje han var 40 år gammel, ga han regnefrakk til seg selv. Han dro på sykkel, og han hadde bare tid til å si takk. Ingenting annet ble spurt.

Stående midt på veien, kunne Liu Yujie ikke umiddelbart ha på seg en regnfrakke til trafiksituasjonen ble forbedret. Han løp til siden av veien for å sette på regnjakken. "Denne veien er ikke bred, bare 4 baner, så det er ikke bra å ha regnjakker midt på veien, det er lett å påvirke trafikken. Vi er heller ikke gode til å støtte våre paraplyer, redd for å klø de forbikjørende kjøretøyene. " Liu Yujie sa at han var fra Hunans rettspolitisakademi. Etter opplæring begynte han sin karriere som politimann. Det lykkeligste er at offentligheten kan forstå trafikkpolisens arbeid. "Ikke lenge siden, på Torch Road, så en borger at været fortsatt ga meg en flaske vann. Jeg ble spesielt berørt. Takk for de entusiastiske innbyggerne som forstår vårt arbeid."