Kjæreste tante sendte trafikkpolitikk regnfrakk

- Aug 03, 2018-

Tianjin Northern Network News: I går ble en gruppe med varmhjertede bilder vist: I det store regnet var en trafikkpolitiker for sent til å legge på en regnfrakk etter at han hadde det travelt. Etter å ha sett mengden, ble han sendt regnfrakker til ham.

Denne scenen skjedde i krysset mellom Quanzhou Road og Guangming Road i Wuqing District. Bildet ble tatt under passeringen av Wei Jianyong, en kadre av Wenguang Bureau of Wuqing District. Han introduserte at rundt 7:50 om morgenen, da han kjørte til jobb og andre lys, så han denne scenen. "Jeg gjorde ikke oppmerksom på det i begynnelsen. Da så jeg at en beboer ga trafikkpolisen en regnfrakk. Jeg tok den i sanntid og sendte den til en venn.

Etter overføringen lærte jeg at i politiet var politiet stasjonert på plikt, Liu Xudong, hjelpepolisen for den andre løsningen av trafikkpolitidepartementet i Public Security Wuqing Branch, en "etter 90-tallet".

Liu Xudong sa at det var sant at tre eller fire beboere hadde sendt regnfrakker til ham før, og han bad alle med bemerkninger. Dette bildet tatt av en vennsirkel er en tante som sendte en regnfrakk. På den tiden styrte han trafikk. Tante gikk til øynene og sa: "Barn, regnet er for stort, været er for kaldt, sett det på!" Liu Xudong vinket raskt hånden og sa at han ikke var kaldt, snak tante Auntie hjem, og stå ved krysset var ikke trygt. .

"Det var mye våt på den tiden. Det er greit å ha på seg. Og disse regntrekkene er ikke standard, og de er redd for å påvirke trafikkpolisens overordnede bilde." Liu Xudong, som er ærlig og rett, sa at jeg fortsatt ikke vet at det har blitt en "netto rød". "Den mest kjekke politimannens onkel", sa han: "Jeg er veldig takknemlig for folkene som aldri har møtt før, og gir meg regnjakker i kraftig regn. Det er vårt ansvar å styre tung trafikk i henhold til vaktposten."

I tillegg til Liu Xudong var trafikkpolisen i Public Security Wuqing-avdelingen alle ansatt klokka 5:00 om morgenen. På grunn av regnet i regnet, har Tianjin City etter stormen blitt klarere og ryddigere.