Love Raincoat For Love

- Aug 03, 2018-For noen dager siden var regnet i Shenzhen bra. Noen busser på den varme bussen var utstyrt med en kjærlighets paraply for publikum å bruke gratis. Om morgenen den 18. juni returnerte fru Zhang kjærlighetsparaplyen til leveringsbussen og sendte 100 engangs regnfrakker. Jeg håper at denne bekvemmeligheten vil lette flere mennesker å reise.


Klokka 7 på kvelden den 2. mai tok Ms Zhang 635-bussen i de seks distriktene Fushan, og det regnet snart etter at hun kom på bussen. Fru Zhang bærte ikke hennes regnutstyr med henne. Heldigvis hadde hun en kjærlighetsparaply på bilen for å beskytte henne mot regnet. Etter å ha kommet hjem, plasserte fru Zhang paraplyen i hjørnet av rommet til hun husket det den 8.. Da hun dro til den varme bussen for å komme tilbake, kjøpte fru Zhang en pakke av engangs regnfrakker hos Li Deming Company, totalt 100 stykker. Sett den på bussen og la den bli brukt av personer i nød. "Sa Zhang.


Den varme busspersonalet introdusert, kjærlighets paraplyen er gratis å bruke, passasjerer kan returnere paraplyen til noen varme bussjåfør, eller paraplyen kan sendes til den varme busstasjonen, vei lag.