På den regnfulle dagen er døren bøyd, eieren gjør en regnfrakk, Golden Retriever: Vår familie er virkelig dårlig.

- Nov 02, 2018-

Folk sier at å heve en hund kan kurere latskap. Det er riktig. For Wang Xingrens spade må en ting som må gjøres nesten hver dag, ta ut hunden. Jeg vil ikke stå opp om morgenen, og jeg må stå opp når hunden kaller det.

Så, for den mer dovne skovlen, er det lykkeligste å regne. Noen skovlbeider er imidlertid svært "flittige", og vil ta hunden ut av døren uansett vind og regn!

Nei, skovlbehandleren tok hunden ut av døren på en regnfull dag. Men andre kjæledyr eiere vil kjøpe noen hunden regnjakker online. Men skovlbehandleren var veldig "reddende" og laget en regnfrakk, for ikke å nevne at det var enkelt og praktisk, og det var veldig iøynefallende på veien!

Dette er ikke, hunden som går på veien har tiltrukket seg mye oppmerksomhet fra forbipasserende. Hva gjør du når denne regnjakken er laget? Det er faktisk en snakeskinpose som bærer mange folks minner! Selv om det ser litt jordet ut, er det sterkt og holdbart! Klipp noen hull, legg hundens bein inn, bare dekk det ordentlig, ikke bry deg om å være drenket!

Jin Mao: Vår familie er veldig dårlig! Kan ikke engang ha råd til regnfrakker?

Haha, Jin Mao sikkert ikke tror det. I øynene til hunder er det lykke med å være med eieren! Selv om det er en ødelagt snakeskinpose, skjuler den også mesterens dype kjærlighet! Videre må du ikke undervurdere snakeskinnposen, tidevannet, men folk har gått på den internasjonale scenen (selv om mønsteret er litt verre) ...

Uansett hvor god dagene er, er hundene som eieren elsker, veldig glade! Jeg håper at alle de hårete barna i verden har et hjem og alle elsker det!

Her, veterinæren Xiaoming minner eieren om at hunden vil gå ut og bøye seg i regntiden. Hvis det er vått, er det best å bade hunden. Hvis du ikke tar et bad, må du huske å blåse dem tørre for å hindre fuktighet fra å avle bakterier.