Kvalifisert Sanitation Raincoats kan beskytte rettighetene til sanitærarbeidere

- Aug 03, 2018-

Gjennom årene har Internett ofte utstilt at sanitetsarbeidernes regnjakker ikke er vanntette, noe som gjør sanitærarbeidernes virksomhet svært ubeleilig. Mester Chen, en sanitær arbeidstaker fra "Jiahuan Garden", sa: "I vår enhet, hvis regnbukse regnbuksene er ødelagte, kan den byttes ut med nye. Men de nye regnfrakkene vil også sippe vann og slitasje er i utgangspunktet ineffektiv. "

I tilfelle av lignende situasjoner, ser det ut som at mer enn "Jianhuan Garden" sanitærarbeidere, har "Jiaxing sanitære" sanitærarbeidere også møtt et slikt dilemma. "Jianxing Sanitation" Sanitær arbeidstakeren Yin Laobo klaget over alle sine klager. "Når det regner, bruk regnfrakk og regnbuks. Klærne innvendig blir våte." Han sa, vendte og trakk en regnfrakk fra sin tricycle: "Dette er min egen. Hvert regn og snø har jeg min egen regnfrakk, så jeg blir ikke våt."

I denne sammenligningen er jeg fri til å kjøpe en regnfrakk, noe som er bedre enn regnfrakken på enheten. Så hva er den vanntette regnfrakk av sanitærarbeideren? I den forbindelse introduserte den relevante personen med ansvar for Jiaxing Health Management Office at sanitærarbeidet i Jiaxing City nå hovedsakelig er kontraktert til "Jiaxing Environmental Sanitation", "Jiahuan Garden", "Yanyu Property" og "Xinjia Property". Rettene til regnfrakker og regnbukser ble også delegert til dem og kjøpt av seg selv.

"Selv om stilen er den samme, men merkene, produsentene, prisene, etc., er ikke nødvendigvis de samme." Analysen av Jiaxing Health Management Office, fremkomsten av regnfrakk regntøy er ikke vanntett, det er tre hovedmuligheter: Først må du ikke feie en del av regnfrakkregn. Det er kvalitetsproblemer i buksene. Tross alt er produktene produsert i et bredt spekter sannsynligvis feil. For det andre kan noen av sanitetsarbeidere ikke bruke dem etter behov. For eksempel er knappene ikke buckled, hatter er ikke ferdige, etc., og kan være i ferd med applikasjon eller bevaring. Det opprinnelige vanntette belegget ble ødelagt; For det tredje var klærne som var opprinnelig slitt om vinteren mange, regnjakker og regnbukser var ikke pustende, og sintingen til sanitetsarbeidere på jobben kunne ikke diverges i sanntid, og svetten ble feilaktig gjort til regn.

Men uansett hva årsaken er, er det litt motgang som ikke kan nektes. Det er at det ikke er en konsekvent industristandard for sanitære drag, noe som gjør inspeksjon eller vurdering vanskelig. Utførelsen av de relevante styremedlemmene i by- og hagesekretariatet i Kommunal byggekomité, selv om det ikke er en konsekvent industristandard, men de prøver stadig å gjøre opp for denne stillingen. For et år siden ble det innført et "sikkerhetstiltak og ledelse for ytterligere forbedring av sanitetsoperasjoner". "Kunngjøringsdokumentet" tok et lite skritt i denne forbindelse. "Vi vil observere og forstå at hvis sanitetsarbeidernes regnjakker ikke er vanntette, er problemet stort, og vi finner en måte å håndtere dem," sa tjenestemannen.

Xiao Bian mener at selv om sanitetsdrakten ikke har en konsekvent nasjonal standard eller industristandard, siden det er en regnfrakk, er det mest grunnleggende for å forhindre regn. Hvis dette ikke kan gjøres, kan det kalles en regnfrakk? Vi tror også at de sanitære regnjakker jeg produserer ikke er regnfast, og produsentene skal være klare og klare. Når sanitetsarbeideren kjøper sanitærarbeidere, bør den velge produsentene av produsenten på rett spor. Hvis det møter en situasjon som ikke er regnfast, bør den reagere, erstatte eller påkalle produsenten i sanntid.

Sanitærarbeidere er en gruppe som ikke kan mangle eller mangle. De er ikke beautifying våre levekår hele tiden. De er ansvarlige for produksjon og anskaffelse av sanitet. Det er ansvaret for alle produsenter og arbeidsgivere.