Rose faktisk sette kluten sko dekke på øret. Netizen: Du går ikke til den vanlige veien smykker, det er fortsatt egenskaper.

- Sep 05, 2018-


Når folk snakker om roser, vil de gi ham mange titler som "seksualitet, dominerende dronning, fasjonable varmt mamma", osv. Det er sant at i underholdning sirkelen, skuespillere som roser er sjeldne, og Wei spesielle stemme er også veldig fremragende i sirkelen. En tid siden, ble Rose en varieté. I programmet, Rose plutselig roet ned og venstre tårer. Etter noen andre avhørt, innså jeg at han var sorg mat som hans bestefar hadde personlig laget.

Siden bestefar døde, har hun aldri spist lenger. Siden hun ikke ser hennes bestefar med hennes bestefar, er sangerens temperament uhemmet. Fans kjefte ofte på "Geng, Ge," men Rose er fortsatt en liten jente. Bare sterk, hjertet har en myk side. Rose er en gammel skuespiller i underholdningsindustrien. Noen av verkene til Rose er kjent for oss, og selv da selskapets arbeid kan aldri bli regnet i noen år. Det tar ti år å telle.

For eksempel "Tre sommer Palms" av de midlertidige røde ekstreme, fra en litt velstående aristokratiske dame i en mann som graver i sinnet og gjensidig konvertering mellom føttene gjør tolkningen av ekstrem form av rose, han også avhengig av drama Formelt inn i underholdning sirkelen har fått stor oppmerksomhet. Enten det er sanger eller skuespiller, har Rose uttrykt veldig bra. Han har satt ned en uten engasjerende i en annen industri. I stedet har han prøvde å utføre hverandre og tvunget å bli en mer omfattende spille.

På samme dag, Rose dukket opp på flyplassen, iført en fersk aktivitet dress og hvit-sported sko. Hva er enda mer forbløffende er at det også har en ørering som ligner i stil til sko dekke, i tillegg til hetten av hetten. Ser ned, det er ikke noe unikt, det er ingen liten brudd, tittelen på fasjonable dronningen er egentlig ikke hvit.