Rose satt faktisk klutskodekket på øret. Netizen: Du går ikke til de vanlige veianleggene, det er fortsatt kjennetegn.

- Sep 05, 2018-

Når folk snakker om roser, vil de gi ham mange titler som "seksualitet, dominerende dronning, fasjonabel varm mamma" etc. Det er sant at skuespillere som roser er underholdende, og Weis spesielle stemme er også meget enestående i sirkelen. For en tid siden kom Rose sammen med et utvalgsshow. I programmet roste Rose plutselig seg og forlot tårer. Etter at noen andre hadde forhørt meg, skjønte jeg at han sørget for maten hans bestefar personlig hadde gjort.

Siden bestefars død har hun aldri spist lenger. Siden hun ikke så sin bestefar sammen med sin bestefar, er sangerens temperament unrestrained. Fans roper ofte på "Geng, Ge", men Rose er fortsatt en liten jente. Bare sterk, hjertet vil ha en myk side. Rose er en gammel skuespiller i underholdningsindustrien. Noen av verkene til Rose er kjent for oss, og selv tidspunktet for selskapets arbeid kan aldri regnes i noen år. Det tar ti år å telle.

For eksempel, den "Tre Sommer Palmer" av de midlertidige røde ekstremiteter, fra en litt velstående aristokratisk dame til en mann som graver inn i sinnet, gjør den gjensidige konvertering mellom føttene tolkningen av rosens ekstreme form, han stoler også på på drama Formelt inn i underholdningssirkelen har fått stor oppmerksomhet. Om det er en sanger eller en skuespiller, har Rose uttrykt seg veldig bra. Han har lagt ned en annen uten å engasjere seg i en annen bransje. I stedet har han forsøkt å utføre hverandre og tvunget seg til å bli et mer omfattende spill.

På samme dag dukket Rose opp på flyplassen, hadde på seg en frisk aktivitetsdrakt og hvite sportssko. Det som er enda mer fantastisk er at det også har en ørering som ligner stil på skostrekk, pluss hetten på hetten. Se ned, det er ikke noe unikt, det er ingen liten overtredelse, tittelen på den fasjonable dronningen er egentlig ikke hvit.