Sanitation Raincoat Suit Love Care!

- Aug 03, 2018-

Sanitetsarbeiderens regnjakke regner ut under tungt regn, og regnjakken som lengter etter sanitærarbeideren har et godt poeng, kan ly fra vinden. "Representant for den 19. partikongressen i Shenzhen og nestleder for evalueringsenheten i Longhua District Rengjørings- og rengjøringsinstitutt som talsmann for sanitærarbeidere, på den 19. kongressen i Det kinesiske kommunistpartiet, ønsket hun å Utsted dette for sanitetsarbeidere. Stemmen.

Velferden til sanitetsarbeidere går ikke opp, og velferden er vanskelig å forbedre på kort tid. Den offentlige mening er blåsig og regnfull, og dag og natt på dagen og natten insisterer sanitetsarbeidere på frontlinjen. Det er kaldt. I løpet av denne tiden er det flere regner i Shenzhen. Regnjakkene som brukes av sanitærarbeidere har dårlig kvalitet. Det er vanskelig å stoppe regnet. Alt dette er i øynene. Det gjør vondt i hjertet. Hun er ivrig etter å få sanitære regnfrakkprestasjoner å bli løst.

Denne gangen partikongressen deltok hun i et høyt nivå møte som representant for provinspartiet. Siden hun ble med i arbeidet i 1998, har hun jobbet i sanitærkontoret i Shenzhen, og hun arbeider med sanitærarbeidere hver dag. Opplev lykken av sanitærarbeidere. Hun deltok i møtet som representant for provinsfestet to ganger. Hun følte endringen i utviklingen. Med tanke på miljøforandringen i Tudor var veien i Shenzhen ren, arbeidet med miljøopprydding var mer raffinert, statusen til sanitetsarbeidere ble forbedret, og Shenzhen ble en verdenssivilisasjon. by.