Si: salutt! Regnfrakk bror

- Aug 02, 2018-Nylig, en "regnfrakk bror" berørt borgerne over Nanning. I kraftig regnvær Red han en elbil, iført en rød regnfrakk, og ble værende foran brønnhodet som ble vasket av kraftig regn. Han regissert bestått fotgjengere å circumnavigate holdt "vokter" nesten en halv time til kommunalt avløp arbeiderne løp. Etter dekselet ble dekket, var det stille igjen.

"Regnfrakk brother" er en deliveryman med et selskap i Nanning. Opprinnelig "regnfrakk brother" kan ikke "skulder", uansett, han gått trygt brønnhodet som ble vasket bort fra kumlokk, og det er ikke hans ansvar å administrere "godt cover" og "skulder" brønnhodet. Men han valgte alarmen og holdt "observere" til personalet kom. Det er en sjelden og kraftig ånd av Lei Feng å presse folk til å tenke på andre, å ta vare på mennesker, å ta vare på mennesker, å hjelpe folk.

Det er faktisk vanskelig å unngå og uforutsigbar når det er slik plutselig situasjon at "dekselet er vasket bort av kraftig regn", men i ansiktet av en slik situasjon, kommunal ansvar for fotgjengere ikke gå tapt. Faktisk dette er også den virkelige årsaken "regnfrakk brother" å ta folk.

Kanskje, i visningen "regnfrakk brother" Dette er bare en liten sak. Men gjør bare sine "små" mennesker ser moralske akkumulering av "regnfrakk brother" på hverdager. "Ikke vær ond, ikke være små og ikke bra" Det er hans moralske praksis som han har praktisert fra synspunkt, "Jeg ikke tror mye den gangen jeg gjorde det ubevisst," og jeg vil ha en berøre flytte senere. Når moralske internalisering blir en slags selvdisiplin og Self-motivasjon, moralske praksis er slik en slags "fuktighetsgivende og stille" og er overalt og overalt.

For å praktisere kjerneverdiene til sosialismen, trenger vi å dyrke og skape tusenvis av "regnfrakk brødre", og vi trenger tusenvis av "regnfrakker" til å delta. Samtidig er det også mer nødvendig å gi en god jord miljø. Som "regnfrakk bror" sa, kan "jeg vedvare i kraftig regnvær for så lenge fordi mange mennesker som går forbi uttrykke sin takknemlighet for meg, og la meg at mitt bidrag er verdt." Ja, godhet og vennlighet kan bli født. Større goodwill; gode gjerninger og gode gjerninger kan utvide varer lenger gode gjerninger. Fordi når en menneskekropp gjelder goodwill og oppriktighet fra andre, hans indre goodwill utløst og sublimert. Godhet kan samles og gode gjerninger kan sendes. "Godhet er en slags syklus". Siden godheten "regnfrakk brødre" kan røre folk, hvorfor ikke du kunne inspirere folk motivere folk og lede dem til å delta i en rekke "skuldrene" oppførsel?

Ikke la "regnfrakk" virkemåten til "regnfrakk brother" blir en flyktig "spray" og en "liten blomst" som ser ut som en sky. Det bør bli en booster og et frø. Bare på denne måten kan sosialistiske kjerneverdiene pålitelig garanteres, og deres vekst og utvikling vil ha en sterk vitalitet.