Liten service Eastern Airlines Shanxi Cabin Rain sesong for deg å forberede regnfrakker

- Jul 04, 2018-

 

Ja, en slik tjeneste synes å være verdt i flyselskapene til Eastern Airlines Cabin Department. Forvaltningen av hyttaavdelingen, som ble informert om hendelsen, hadde imidlertid en bølge av krusninger i hjertet. Tordenværsperioden var i ferd med å komme igjen. Hva med vår tjeneste i møte med tordenvær? Hva kan gjøres for å gjøre passasjerene mer fornøyde og løse praktiske vanskeligheter for passasjerer?

Hva kan vi gjøre for å beskytte våre ansatte til det ytterste? Etter mange diskusjoner og sammenligninger besluttet ledelsen av hytteavdelingen å starte med nyanser og velge de mest vanlige, pålitelige og tett beskyttede engangs regnfrakkene som skal utstyres med flyet for å håndtere tordenværene som alltid er "uventede". Regnjakken brukes når flyet stopper på en ekstern posisjon og møter en plutselig tordenvær. 14070206155612.jpg

Det sendes til passasjerer som trenger spesiell hjelp på flyet. Flygebyret bestemmer seg for å gi bort etter situasjonen på stedet. Når du velger et produkt, brukes mer enn et dusin sett med regnfrakk, er kabinettavdelingen på stedet, føler at kvaliteten er sterk, om det er behagelig å ha på seg, og også sammenligne pris / ytelsesforholdet før du fullfører. I slutten av juni kom det første partiet av regnfrakk til kabinettverket. Fargen var enkel, stilen var sjenerøs, tallet var ferdig, og tekstur var utmerket. Samtidig ble "Service Announcement on Use of Rain Gears" også utstedt i tide, og beskriver bruk og håndtering av regnfrakker. Snart fikk hver mannskapsjef et visst antall regnjakker med forskjellige stilarter og forskjellige tall. Flygebyret bestemmer seg for å bære mengden i henhold til værforholdene i destinasjonsflyplassen før de forlater havnen, og distribuerer den til passasjerer i tide og er ansvarlig for lagring og innsamling av regnfrakker. supplement.

 

Tjenesten fortsetter å utvide, og kvaliteten kommer fra detaljene. I løpet av regntiden vil passasjerer på flyet i China Eastern Airlines ikke lenger risikere å komme seg av flyet. I denne regntiden følte flyveselskapene i Eastern Airlines Cabin Department også enheten. Varm og omsorgsfull.